Οριακές μάχες για το Final Four και την παραμονή στην Elite League
i

© Intime

Οριακές μάχες για το Final Four και την παραμονή στην Elite League

Sportal newsroom 11:10 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 14.08.2024

Ο Τρίτων φιλοξενεί την Ελευθερούπολη και το Μαρούσι τον Kόροιβο, με τους δύο νικητές να προκρίνονται στο Final Four της Elite League εκεί που ήδη βρίσκεται το Ψυχικό και ο Πανερυθραϊκός - Στην άλλη άκρη της... βαθμολογίας ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Αίαντας Ευόσμου κοντράρονται για τη σωτηρία τους.

Το Ψυχικό και ο Πανερυθραϊκός έχουν ήδη κατοχυρώσει τη θέση τους στο Final Four της Elite League, εκεί που θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση και θα εκπληρωθούν οι στόχοι. 

Η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία (δηλαδή, τη Basket League) περνάει μέσα από την τελική φάση των τεσσάρων ομάδων και αφού οι δύο είναι γνωστές εδώ και μέρες, την Τετάρτη (17/5) θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν οι δύο αναμετρήσεις που θα οδηγήσουν στην συμπλήρωση των ομάδων του Final Four. 

Ρονάλντο Σεγκού στο Sportal: «Θέλω να με θυμούνται νικητή, με δίδαξε πολλά ο Πάρις Λι»
Α2 ΑΝΔΡΩΝ

13:12 - 16.05.2023

Ρονάλντο Σεγκού στο Sportal: «Θέλω να με θυμούνται νικητή, με δίδαξε πολλά ο Πάρις Λι»

Ο MVP της σεζόν στην Elite League «συστήνεται» στο Sportal. Ο Ρονάλντο Σεγκού περιγράφει την σεζόν που διανύει στη χώρα μας, για λογαριασμό του Ψυχικού, αναφέρεται σε όσα διδάχτηκε τους προηγούμενους μήνες και εξηγεί πώς θέλει να τον θυμάται ο κόσμος.

Ο ένας «τελικός» είναι αυτός ανάμεσα στον Τρίτωνα και την Ελευθερούπολη. Η σειρά τους είναι στο 2-2 και στις 17:00 στον λόφο του Στρέφη θα ξεκαθαριστεί το μέλλον τους. Στην ίδια φάση βρίσκεται και το ζευγάρι του Αμαρουσίου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Οι δυο τους στις 18:30 θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Αγίου Θωμά και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους. 

Αυτές είναι η δύο αναμετρήσεις της ημέρας όσον αφορά στα play offs της δεύτερης κατηγορίας των εθνικών πρωταθλημάτων, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και μία οριακή αναμέτρηση για τα play out

Η ομάδα Χαρίλαος Τρικούπης αντιμετωπίζει στις 17:00 στο Μεσολόγγι τον Αίαντα Ευόσμου, με τους συγκεκριμένους συλλόγους να προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Κάτι που δεν κατάφεραν η Καβάλα, η ΦΕΑ και το Αγρίνιο που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Β' Εθνική. 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/5)

Play Offs
17:00 / Τρίτων - Ελευθερούπολη (2-2) / youtube
18:30 / Μαρούσι - Κόροιβος Αμαλιάδας (2-2) / youtube

Play Out
17:00 / Χαρίλαος Τρικούπης - Αίας Ευόσμου (2-2) / youtube