Τελευταία πράξη στην Elite League: Πανιώνιος και Ηρακλής κοντράρονται για την άνοδο - Που θα δείτε τον αγώνα
i

© Intime

Τελευταία πράξη στην Elite League: Πανιώνιος και Ηρακλής κοντράρονται για την άνοδο - Που θα δείτε τον αγώνα

Sportal newsroom 09:51 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:10 - 29.05.2024

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (19/5, 16:00, Action 24) στα Άνω Λιόσια και ο νικητής θα τραβήξει τον δρόμο που χάραξε ο Μίλωνας λίγες ώρες πριν. Δηλαδή θα κερδίσει την άνοδο στην Stoiximan Basket League και θα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια!

Ένα άρωμα της εποχής των 90s ευωδιάζει (ξανά) στα Άνω Λιόσια. Εκεί που ο Μίλωνας κατάφερε να κατακτήσει μετά από σχεδόν 25 χρόνια την άνοδό του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετμπολ, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμα ομάδα της Νέας Σμύρνης: Ο... ιστορικός Πανιώνιος.

Απέναντί του, το απόγευμα της Κυριακής (19/5, 16:00, ACTION 24) θα βρεθεί άλλη μία... παραδοσιακή ομάδα του εγχώριου στερεώματος, που κάποτε ανταγωνιζόταν τους κορυφαίους και το ίδιο σκοπεύει να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Με λίγα λόγια ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στην τελευταία πράξη του Final Four της Elite League (γνωστή παλαιότερα ως Α2) που διεξάγεται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, κι αφού οι «κυανέρυθροι» έχασαν στο προηγούμενο ματς από τον Μίλωνα, τώρα έχουν μπροστά τους μία δεύτερη ευκαιρία για την άνοδο -που ο Ηρακλής θέλει να του τη... στερήσει.

Στην προσπάθειά του ο Πανιώνιος, που τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της σεζόν, δεν θα έχει στη διάθεσή του έναν από τους πιο κομβικούς του παίκτες, τον πολύπειρο Δημήτρη Βεργίνη, ενώ ο Ηρακλής θα παραταχθεί πλήρης.