ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ

Εθνική Νεανίδων

LIVE STREAMING ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ

Sportal newsroom 18:00 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 14.08.2024

Η Εθνική Νεανίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Βοσνίας με φόντο την τρίτη θέση του EuroBasket U18 Β΄κατηγορίας, παιχνίδι που όμως δεν κρίνει την άνοδο. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση μέσω του καναλιού της FIBA.

Η Εθνική Νεανίδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία και παίζει μικρό τελικό, ο οποίος όμως δεν θα της δώσει την άνοδο στην Α' κατηγορία. 

Όπως ενημέρωσε η FIBA, φέτος θα προβιβαστούν μόνο οι ομάδες που έφτασαν στον τελικό, διότι η διοργανώτρια του επόμενου Ευρωπαϊκού Νεανίδων Α’ κατηγορίας, Πορτογαλία που έχει αναλάβει δηλαδή τη διοργάνωση του 2024, είναι μεταξύ των τριών που υποβιβάζονται από την Α’ κατηγορία στη Β’, στο αντίστοιχο τουρνουά που τελειώνει σήμερα στην Τουρκία. 

Έτσι, με απόφαση της FIBA που αναφέρεται στο επίσημο site της διοργάνωσης, δεν υποβιβάζεται η Πορτογαλία που παίζει απόψε για τις θέσεις 15-16 της Α’ κατηγορίας και ανεβαίνουν μόνο οι δύο φιναλίστ του αποψινού (9/7, 20:30) τελικού της Β’ κατηγορίας, Κροατία και Λουξεμβούργο.

Όπως και να έχει όμως, το μετάλλιο είναι κάτι σημαντικό για την Εθνική μας και τα κορίτσια μας θέλουν τη νίκη προκειμένου να ανεβούν στο βάθρο.

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση μέσα από το κανάλι της FIBA:

Tags: