Η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη του Προολυμπιακού

Η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη του Προολυμπιακού

Νίκος Καλαμπάκας 08:51 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 03.07.2024

Πρεμιέρα στο Προολυμπιακό τουρνουά κάνει απόψε στις 21:00 η Εθνική Ελλάδος του Βασίλη Σπανούλη, η οποία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ είναι η Εθνική Ελλάδος.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ρίχνονται απόψε (3/7, 21.00) στη μάχη του τουρνουά και πρώτος τους αντίπαλος θα είναι η Δομινικανή Δημοκρατία, που χθες επικράτησε της Αιγύπτου.

Στο στρατόπεδο της ομάδας, άπαντες σκέφτονται τη νίκη. Ο Βασίλης Σπανούλης άλλωστε το είπε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων και περιμένει να δει τους παίκτες του να το κάνουν και πράξη μέσα στο παρκέ.

Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα παραταχθεί χωρίς απουσίες στον αγώνα που σηματοδοτεί την πρεμιέρα της στο τουρνουά.

Να σημειωθεί ότι η χώρα της Καραϊβικής ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της, όταν και επικράτησε της Αιγύπτου με σκορ 90-77, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο τουρνουά!

Το σημερινό πρόγραμμα του Προολυμπιακού ξεκινάει στις 17.30 με την αναμέτρηση της Κροατίας με τη Νέα Ζηλανδία. Οι Κροάτες θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους έπειτα από την επικράτησή τους επί της Σλοβενίας, στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.