Οδηγίες για την ορθή προσέλευση των φιλάθλων στην πρεμιέρα της Εθνικής στο ΣΕΦ

Οδηγίες για την ορθή προσέλευση των φιλάθλων στην πρεμιέρα της Εθνικής στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 16:45 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 03.07.2024

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της Εθνικής Ανδρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (3/7, 21:00, ΕΡΤ1) η ΕΟΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τον σωστό και έγκαιρο τρόπο προσέλευσής τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ ξεκίνησε την Τρίτη (2/7), αλλά σήμερα Τετάρτη (3/7, 21:00, ΕΡΤ1) η Εθνική Ελλάδας κάνει το ντεμπούτο της στην διοργάνωση, που προσφέρει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το διεκδικούν έξι ομάδες.

Οι διεθνείς του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζουν την Δομινικανή Δημοκρατία, που από την Καραϊβική έχει μεταφερθεί στο Φάληρο διεκδικώντας ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι της. Και πέραν από το ταλέντο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος οι Αμερικάνοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την δυναμική που αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι κατάμεστο και λόγω της υψηλής προσέλευσης κόσμου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και για την ορθή και έγκαιρη προσέλευση του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίγουν μία ώρα κι τριάντα λεπτά πριν την έναρξη της κάθε αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε πως κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε έναν αγώνα. Το γήπεδο θα αδειάζει μετά από κάθε παιχνίδι, ώστε να υποδεχθεί τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα της ημέρας.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Με την βοήθεια όλων θα πάμε στο Παρίσι»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

14:20 - 03.07.2024

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Με την βοήθεια όλων θα πάμε στο Παρίσι»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα του Sportal για το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε στην αποκατάστασή του, αλλά και την επόμενη μέρα του στα παρκέ.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.

Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ δίνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της ticketmaster (211 19 81 535, 10:00-21:00 Δευτέρα – Κυριακή. Οι θέσεις αφορούν κι έναν συνοδό και η είσοδος θα γίνεται από την θύρα 8. Υπάρχει προκαθορισμένος χώρος και αριθμημένος στο γήπεδο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια».