Ανίκητος ο Παπαγιάννης στην πρώτη περίοδο κόντρα στις ΗΠΑ  (vid)

Γιώργος Παπαγιάννης

i

©FIBA

Ανίκητος ο Παπαγιάννης στην πρώτη περίοδο κόντρα στις ΗΠΑ (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 16:29 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.08.2024

Η Ελλάδα έχει δύσκολη αποστολή στη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA αφού κοντράρεται με τις ΗΠΑ, όμως Γιώργος Παπαγγιάνης έδειξε στο πρώτο δεκάλεπτο ότι είναι... on fire σκοράροντας 11 πόντους.

Ανίκητος ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης της Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. 

Ο Έλληνας σέντερ έκανε ότι ήθελε στο παρκέ κόντρα στις πανίσχυρες ΗΠΑ και ήταν αυτός που έδινε τον ρυθμό στην ομάδα μας όταν ήταν στην επίθεση

Ο ίδιος ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 11 πόντους, έχοντας σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο, ακόμα και πίσω από την γραμμή των 6.75!

Ο παίκτης της Φενέρ ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας 4/5 δίποντα και 1/1 τρίποντα, αποδεικνύοντας ότι ο κόουτς Ιτούδης μπορεί να βασίσει πολλά πάνω του τόσο στο τουρνουά της FIBA που βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο και στην Τουρκία, εκεί που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του. 

Ο Λυκογιάννης στο Pre-Game του Sportal: «Ίσως αυτή η Εθνική να μας εκπλήξει» (vid)
WORLD CUP

16:00 - 28.08.2023

Ο Λυκογιάννης στο Pre-Game του Sportal: «Ίσως αυτή η Εθνική να μας εκπλήξει» (vid)

Ο Άρης Λυκογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο Pre-Game του Sportal ενόψει του αγώνα της Ελλάδας απέναντι στις ΗΠΑ, με τον έμπειρο κόουτς να αναφέρεται εκτενώς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης Ελλάδα - ΗΠΑ: 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.