Για μια θέση στο Παρίσι

Για μια θέση στο Παρίσι

Νίκος Καλαμπάκας 09:22 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 07.07.2024

Ελλάδα και Κροατία μονομαχούν απόψε στις 21.00 στο ΣΕΦ και ο νικητής εξασφαλίζει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Μετά την επιβλητική της νίκη κόντρα στη Σλοβενία, η Ελλάδα έχει να κάνει ένα ακόμα βήμα προκειμένου να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Αντίπαλός της στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά το ΣΕΦ θα είναι η Κροατία η οποία δεν αστείευεται, για τον λόγο αυτό οι παίκτες του Σπανούλη θα χρειαστεί να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και να μη χάσουν την υπομονή τους ούτε λεπτό.

Ένα βήμα πριν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από το εισιτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων, η Ελλάδα μοιάζει έτοιμη να το πετύχει. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, αφού ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα σύνολο που ο ένας παίζει για τον άλλο, με ξεκάθαρο προσανατολισμό και στόχο.

Ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει ούτε απόψε στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αφού ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε στο πόδι του στο ματς με την Αίγυπτο και δεν θα είναι σε θέση να μπει στο παρκέ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, ενώ θα έχει και live κάλυψη από το Sportal.gr. Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο από τους Έλληνες φιλάθλους που θα ωθήσουν την Ελλάδα στην πρόκριση.