«Γερό» τεστ κόντρα στις Μπαχάμες για την Ελλάδα

Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ

i

©Intime

«Γερό» τεστ κόντρα στις Μπαχάμες για την Ελλάδα

Νίκος Καλαμπάκας 08:41 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 27.06.2024

Η Ελλάδα υποδέχεται στις 20.00 τις Μπαχάμες στο ΣΕΦ (ΕΡΤ2, Sportal.gr) στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται το τουρνουά Ακρόπολις.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (27/6, 20.00 ΕΡΤ2) τις Μπαχάμες στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται το τουρνουά Aegean Akropolis.

Το βράδυ της Τετάρτης οι Μπαχάμες δεν άντεξαν στην πίεση του Μαυροβούνιου και «λύγισαν». Μια μέρα αργότερα, οι παίκτες του Κρις Ντεμάρκο θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν τη χώρα μας με νίκη κόντρα στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δίνει ένα ακόμα «γερό» τεστ ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διοργανωθεί στο ΣΕΦ και θα «τσεκάρει» ένα εισιτήριο για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί και πάλι μαζικά στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. Ο σταρ των Μπακς χθες προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και μια μέρα μετά αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σπανούλη για το φιλικό με τις Μπαχάμες.

Η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από τους Ουόκαπ, Καλάθη, Λούντζη, Μωραΐτη, Λαρεντζάκης, Τολιόπουλο, Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλο, Καλαϊτζάκη, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Κουζέλογλου, Μαντζούκα, Χουγκάζ, Παπαγιάννη, Κώστα Αντετοκούμπο και τανούλη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00, θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 2, ενώ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και το live του στο Sportal.gr.