Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: Επιπλέον 300 εισιτήρια προς διάθεση ενόψει του φιλικού στη Θεσσαλονίκη

Εθνική ομάδα

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: Επιπλέον 300 εισιτήρια προς διάθεση ενόψει του φιλικού στη Θεσσαλονίκη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:58 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 15.07.2024

Οι φίλοι που επιθυμούν να παρακολουθήοουν το Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο είναι... τυχεροί, καθώς 300 επιπλέον εισιτήρια βγαίνουν στην κυκλοφορία ενόψει του σπουδίου φιλικού.

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και να προετοιμάζεται για το τελευταίο της φιλικό ενόψει του επίσημου τουρνουά.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «PAOK Sports Arena» της Θεσσαλονίκης, με τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας να έχουν έτσι την ευκαιρία και εκείνοι να απολαύσουν την Εθνική Ελλάδας του Βασίλη Σπανούλη από κοντά, με τα 300 επιπλέον εισιτήρια να δίνουν την δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους φιλάθλους να θαυμάσουν την επίσημη αγαπημένη.

Τα εν λόγω 300 εισιτήρια προέκυψαν από επιστροφές χορηγών και αφορούν θέσεις VIP Court, αλλά και κάποιες θέσεις περιορισμένης ορατότητας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ σχετικά με τα 300 επιπλέον εισιτήρια:

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται το Πουέρτο Ρίκο αύριο (16/7) στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Σήμερα θα διατεθούν και τα τελευταία 300 εισιτήρια, το οποία έχουν προκύψει από επιστροφές χορηγών. Τα εισιτήρια αφορούν θέσεις VIP Court, αλλά και κάποιες θέσεις περιορισμένης ορατότητας.

Φορέστε τα γαλανόλευκά σας και σας περιμένουμε στο γήπεδο. Κλείστε την δική σας θέση μέσα από το σάιτ της ticketmaster με ένα κλικ ΕΔΩ

*Η Ticketmaster είναι ο αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων αγώνων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ.