Ασταμάτητος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απέναντι στην Ελλάδα (vids)

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Ασταμάτητος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απέναντι στην Ελλάδα (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:05 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 14.08.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο της Εθνικής μας ομάδας, με τον σέντερ της Σερβίας και του Ολυμπιακού να μοιάζει ασταμάτητος απέναντι στην φροντ λάιν του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι σε τρομερή κατάσταση και η Εθνική μας το... πληρώνει στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στην Σερβία.

Ο σέντερ της Σερβίας και του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα του αγώνα κιόλας έδειξε την φόρμα του και την μεγάλη του ποιότητα, με τους ψηλούς της Ελλάδας να προσπαθούν, αλλά να μην καταφέρνουν να τον σταματήσουν.

Νίκολα Μιλουτίνοφ © Intime

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε ήδη 12 πόντους με 5 ριμπάουντ, 4/6 εντός παιδιάς και 4/4 βολές, ενω είχε ακόμα 1 κλέψιμο και 16 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Το πρώτο... μήνυμα ήταν η  τρομερή προσποίηση απέναντι σε Παπαγιάννη και Μήτογλου, με τον Σέρβο να ξεφορτώνεται και τους δύο αντιπάλους του και να σκοράρει με άνεση. 

20:22 - 08.08.2023

Ελλάδα - Σερβία: Η προσποίηση του Μιλουτίνοφ που «ψάρωσε» Μήτογλου και Παπαγιάννη

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεφορτώθηκε με μια προσποίηση του Παπαγιάννη και Μήτογλου, σκοράροντας άνετα από κοντά.

Λίγο μετά ήρθε και ένα εντυπωσιακό τελείωμα, με τον Μιλουτίνοφ να υποδέχεται την πάσα του Νεμάνια Νέντοβιτς και να καρφώνει δυναμικά στο γαλανόλευκο καλάθι. 

20:39 - 08.08.2023

Ελλάδα - Σερβία: Νέντοβιτς υψώνει, Μιλουτίνοφ καρφώνει

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποδέχθηκε ιδανικά την μπάλα από πάσα του Νεμάνια Νέντοβιτς και κάρφωσε στο καλάθι της Εθνικής μας.