Μετά την Καέν θέλει να αγοράσει και την ομάδα μπάσκετ της Παρί ο Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Μετά την Καέν θέλει να αγοράσει και την ομάδα μπάσκετ της Παρί ο Εμπαπέ

Δημήτρης Χούπης 11:01 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 31.07.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Καέν θέλει να πάρει και την ομάδα μπάσκετ της Παρί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι σίγουρα το πρόσωπο του καλοκαιριού μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σταρ όμως, αφού είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, αποφάσισε να δει και το ποδόσφαιρο με μία άλλη... ματιά. Αυτή του ιδιοκτήτη ομάδας.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος έγινε γνωστό ότι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν, ομάδας της Ligue 2. Το ποσό που έβγαλε μάλιστα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι περίπου στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα αφού ολοκληρωθεί η αγορά της ομάδας, τότε ο Εμπαπέ αναμένεται να γίνει ένας από τους νεότερους ιδιοκτήτες συλλόγων στην Ευρώπη. Όπως φαίνεται λοιπόν ο Γάλλος σταρ δεν έχει στόχο να μείνει μόνο εκεί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Πιο αναλυτικά, τα Μέσα της πατρίδας του σχολιάζουν ότι ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έχει στόχο να αγοράσει και ομάδα μπάσκετ. Ο λόγος γίνεται για την Παρί, η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το EuroCup και φέτος θα αγωνίζεται στην Euroleague.

Αυτή τη φορά όμως ο λόγος γίνεται όχι για ένα πλειοψηφικό μερίδιο μετοχών, αλλά για το μειοψηφικό μερίδιο, με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει ήδη.