Άλλος άνθρωπος ο Εμπίντ, έχασε 12-13 κιλά στην offseason – Γιατί το έκανε
i

©FIBA

Άλλος άνθρωπος ο Εμπίντ, έχασε 12-13 κιλά στην offseason – Γιατί το έκανε

Γιάννης Πάλλας 20:09 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 30.09.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ κατά την καλοκαιρινή περίοδο έχασε 13 κιλά προκειμένου να αποφύγει την καταπόνηση και τους τραυματισμούς

Να ετοιμάσει το σώμα του όσο καλύτερα μπορεί για τη νέα χρονιά στο ΝΒΑ θέλησε ο Τζοέλ Εμπίντ, γι’ αυτό και φρόντισε να απαλλαγεί από 13 περιττά κιλά, ώστε να αποφύγει την καταπόνηση του σώματός του και τους τραυματισμούς.

Απότερος σκοπός να είναι πανέτοιμος για μια δύσκολη σεζόν, όπου θέλει να οδηγήσει τους Φιλαδέλφεια 76ers μέχρι το τέλος της διαδρομής και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, την αποκάλυψη για την εμφάνιση του την έκανε στο πλαίσιο της Media Day των Σίξερς, ο Καμερουνέζος σέντερ εξηγώντας πως κατά τη διάρκεια της offseason δούλεψε πολύ με το σώμα του, χάνοντας περίπου 13 κιλά.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να αποφύγει τους τραυματισμούς μέσα στη σεζόν και πλέον ζυγίζει 127 κιλά!

Ο 30χρονος σούπερ σταρ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην καριέρα του από τραυματισμούς και αυτό αποτυπώνεται στον μεγάλο αριθμό αγώνων που χάνει κάθε σεζόν λόγω τραυματισμών.

Μέσα στο καλοκαίρι, δούλεψε πολύ με την Team USA και κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Την περσινή σεζόν, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε μέσο όρο 34,7 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,7 κοψίματα ανά αγώνα, αλλά περιορίστηκε σε μόλις 39 παιχνίδια λόγω ρήξης μηνίσκου.

Αυτή ήταν μια σημαντική μείωση των αγώνων του σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, όπου έπαιζε τουλάχιστον 66 παιχνίδια κάθε χρόνο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια από το The Athletic ο Εμπίντ πρόκειται να υπογράψει τριετή επέκταση συμβολαίου, ύψους 193 εκατομμυρίων δολαρίων, με τους Σίξερς.