Ένας άνδρας κατηγορεί τον Ντουάιτ Χάουαρντ για σεξουαλική επίθεση (vid)

Ντουάιτ Χάουαρντ

i

© photo by Gene Wang / Getty Images / Ideal Images

Ένας άνδρας κατηγορεί τον Ντουάιτ Χάουαρντ για σεξουαλική επίθεση (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:46 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 14.08.2024

Ο Στίβεν Χάρπερ, ένας διαδικτυακός φίλος του Ντουάιτ Χάουαρντ, συναντήθηκε με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, αλλά η επίσκεψή του σπίτι κατέληξε σε... καταγγελίες. Διότι, όπως αναφέρει το φερόμενο ως θύμα, ο Χάουαρντ και ένας φίλος του που ήταν ντυμένος γυναίκα, τον κακοποίησαν!

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους σέντερ της γενιάς του και ένας παίκτης πολύ εντυπωσιακός, που προσέφερε απλόχερα highlights στα γήπεδα του ΝΒΑ. Και στο ξεκίνημα της καριέρας του, με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά και στα παραγωγικά του χρόνια, δηλαδή μέχρι και το 2018 όταν αγωνιζόταν με τους Σάρλοτ Χόρνετς (και πιο πριν με τους Χιούστον Ρόκετς και τους Ατλάντα Χοκς). Στα... τελευταία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, το 2020, κατέκτησε και το δαχτυλίδι με τους Λέικερς, στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Την αγωνιστική σεζόν 2022-23 την πέρασε στην Ταϊβάν, όπου έπαιξε μπάσκετ με τους Ταουγουάν Λέοπαρντς, αλλά συχνά πυκνά απασχόλησε τα αμερικάνικα μέσα, μία γιατί πλακώθηκε στο ξύλο με αντίπαλο, μία γιατί είχε παράπονα από τη διοίκηση ή γιατί προσπαθούσε να καλέσει παίκτες του ΝΒΑ να αγωνιστούν στην Ασία, κάνοντας τον μάνατζερ. 

Επίσης, έχει συγκεντρώσει πάνω του και σκληρή κρητική για διάφορες συμπεριφορές του κατά το παρελθόν. Έχει απασχολήσει τα κουτσομπολίστικα μέσα με τις ερωτικές του σχέσεις, ενώ προ ημερών ένα βίντεο που πιέζει μέχρι δακρίων των γιό του να προπονηθεί, ήρθε στην επιφάνεια και μαζί του δεκάδες σχόλια για την πατρική του συνείδηση. 

Τώρα, όμως, τα πράγματα... χοντραίνουν. Διότι, ο Ντουάιτ Χάουαρντ βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός του φίλος, ονόματι Στίβεν Χάρπερ, καταγγέλλει πως ο σταρ του μπάσκετ τον κακοποίησε. 

Οι δυο τους είχαν επικοινωνία μέσω των social media και -σύμφωνα πάντα με τον Χάρπερ- συναντήθηκαν στο σπίτι του Χάουαρντ. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ένα ακόμα άτομο στο χώρο, ο οποίος ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα και η συμπεριφορά των δύο, εναντίον του καταγγέλλοντος, άρχισε να γίνεται επιθετική με σεξουαλικό πρόσημο. 

Οι Σέλτικς ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Τζέιλεν Μπράουν το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ (vids)
NBA

14:16 - 23.07.2023

Οι Σέλτικς ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Τζέιλεν Μπράουν το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ (vids)

Τη σεζόν που θα ξεκινήσει ο Τζέιλεν Μπράουν θα είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Σέλτικς, ωστόσο διαπραγματεύεται επέκταση και αξιώνει 304 εκατομμύρια για πέντε χρόνια. Αν τα... πάρει τότε θα σπάσει κάθε ρεκόρ στα μισθολόγια του «μαγικού πλανήτη».

Εν τέλει, ο Χάρπερ κινήθηκε νομικά και στην κατάθεσή του αφηγείται λεπτομερή περιγραφή των όσων συνέβησαν στο σπίτι, αλλά και τις σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε. Προς το παρόν, από την πλευρά του Ντουάιτ Χάουαρντ δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση, ούτε από τον ίδιο, ούτε από τους δικηγόρους του.