Ένας Έλληνας θα φροντίσει την υγεία του Γιάννη και των Μπακς στα play offs του NBA
i

© Instagram

Ένας Έλληνας θα φροντίσει την υγεία του Γιάννη και των Μπακς στα play offs του NBA

Γιώργος Γαβριλάκης 14:09 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.08.2024

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κάλεσε στο Μιλγουόκι τον κορυφαίο φυσικοθεραπευτή, Βαγγέλη Σβίγγο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και αναλαμβάνει προσωπικά την σωματική προετοιμασία του Greek Freak και των Μπακς εν όψει της post season

Η κανονική διάρκεια της σεζόν του ΝΒΑ με τα play offs έχουν πολλές διαφορές. Στην αγωνιστική ένταση, στις άμυνες, αλλά και στις προσδοκίες. Η βασικότερη όμως, απ' όλες τις διαφορές είναι πως πλέον -στο δρόμο προς την κατάκτηση του δαχτυλιδιού- δεν συγχωρείται κανένα λάθος. 

Και γι' αυτό ακριβώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε και πήρε βοήθεια από την Ελλάδα. Για να μην αμεληθεί καμία λεπτομέρεια όσον φορά ακόμα και τα πιο... ψιλά γράμματα.

Η φυσική και σωματική του κατάσταση βέβαια είναι το σημαντικότερο κομμάτι σε αυτή την πορεία. Διότι, αν το σώμα του Αντετοκούνμπο παραμείνει... φρέσκο τότε κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Αυτή είναι η αποστολή του Βαγγέλη Σβίγγου. 

MVP: Απ' τα Βαλκάνια στο... Καμερούν! Ο Τζοέλ Εμπίντ είναι έτοιμος να διαδεχτεί τον Αντετοκούνμπο και τον Γιόκιτς (vids)
NBA

11:29 - 15.04.2023

MVP: Απ' τα Βαλκάνια στο... Καμερούν! Ο Τζοέλ Εμπίντ είναι έτοιμος να διαδεχτεί τον Αντετοκούνμπο και τον Γιόκιτς (vids)

Μετά από δύο κατακτήσεις του Αντετοκούνμπο και ισάριθμες του Γιόκιτς, ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς δείχνει έτοιμος να κατακτήσει το βραβείο του πολιτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ. Και όταν το κάνει θα γίνει ο πρώτος Καμερουνέζος στην ιστορία, δεύτερος Aφρικανός και πέμπτος μη Αμερικανός.

Ο κορυφαίος φυσικοθεραπευτής της τελευταίες μέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ, μαζί με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Τα αδέλφια και ο Σβίγγος, ο οποίος συνεργάζεται και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχουν πολύ καλές σχέσεις, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας με την εθνική ομάδα, κρατάνε επαφή και τώρα ο Greek Freak χρειάστηκε τη στήριξη και τη βοήθειά του.

Ο ίδιος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήδη περιποιείται το σώμα του Γιάννη, σε αυτό το διάστημα αναμονής μέχρι να ξεκινήσει ο πρώτος γύρος των play offs. Οι Μπακς για μέρες ανέμεναν για να μάθουν τον αντίπαλό τους, αλλά από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (15/4) -όταν και ολοκληρώθηκε το play in tournament- ενημερώθηκαν πως στο δρόμο τους θα σταθούν οι Μαϊαμι Χιτ. Και η σειρά θα ξεκινήσει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα.