Τούρκος μπασκετμπολίστας και διάσημη ηθοποιός επέλεξαν Βέρτη στον γάμο τους (vid)

Τούρκος μπασκετμπολίστας και διάσημη ηθοποιός επέλεξαν Βέρτη στον γάμο τους (vid)

Sportal newsroom 10:28 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 14.08.2024

Ο φόργουορντ της Γαλατάσαραϊ, Μπουγκραχάν Τουντσέρ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Εντά Ετζέ και χόρεψαν σε ρυθμούς Νίκου Βέρτη.

Μήνας αλλαγών ήταν ο Ιούνιος για τον Μπουγκραχάν Τουντσέρ. Ο 30χρονος φόργουορντ αποχαιρέτησε την Αναντολού Εφές μετά από μία τριετία και το περασμένο Σάββατο (24/6) ανακοινώθηκε από τη Γαλατάσαραϊ

Λίγες μέρες νωρίτερα από τη μεταγραφή του ο Μπουγκραχάν Τουντσέρ άφησε οριστικά πίσω του την εργένικη ζωή. Ο Τούρκος φόργουορντ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Εντά Ετζέ

Η διάσημη ηθοποιός και σταρ του «Απαγορευμένου Φρούτου» και ο 30χρονος μπασκετμπολίστας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Τρίτη στις 20 Ιουνίου. 

Ο Μπουγκραχάν Τουντσέρ κι η Εντά Ετζέ επέλεξαν ένα ελληνικό τραγούδι για τον πρώτο τους χορό μετά τη γαμήλια τελετή. Συγκεκριμένα το νιόπαντρο ζευγάρι χόρεψε την τεράστια επιτυχία του Νίκου Βέρτη, «Αν είσαι ένα αστέρι»

Η διάσημη ηθοποιός, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τραγουδά στον σύζυγό της κάθε στίχο του τραγουδιού, κοιτάζοντάς τον στα μάτια και εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τραγουδούσε κατά τα λέξη το τραγούδι την ώρα του χορού τους.

H πανέμορφη αδελφή του Ουεμπανιαμά που εντυπωσιάζει όσο ο Βικτόρ (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:43 - 29.06.2023

H πανέμορφη αδελφή του Ουεμπανιαμά που εντυπωσιάζει όσο ο Βικτόρ (vids)

Η 21χρονη Ιβ είναι η μεγάλη αδελφή του Βικτόρ Ουεμπανιαμά που ήταν η πρώτη που του έδωσε τη μπάλα και τον μύησε στο μπάσκετ. Πέραν από το ταλέντο της στο άθλημα, έχει και πλούσια φυσικά χαρίσματα.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπουγκραχάν Τουντσέρ κατέκτησε τα πάντα πριν φύγει από την Αναντολού Εφές. Συγκεκριμένα ο 30χρονος φόργουορντ πανηγύρισε δύο Ευρωλίγκες και τρία πρωταθλήματα Τουρκίας.