Τι είχε δηλώσει ο Ταβάρες για τον Παναθηναϊκό πριν ένα μήνα: «Είναι ευλογία...» (vid)

Τι είχε δηλώσει ο Ταβάρες για τον Παναθηναϊκό πριν ένα μήνα: «Είναι ευλογία...» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:43 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 14.08.2024

Στη νίκη της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά το τέλος του αγώνα ο Έντι Ταβάρες, ο οποίος σύμφωνα με την Marca έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είχε μιλήσει στην κάμερα του Sportal. Και είχε εστιάσει στην τρομερή ατμόσφαιρα των οπαδών και στο γεγονός ότι «ήταν ευλογία για μένα να παίξω σε αυτό το γήπεδο».

O Εντι Ταβάρες βαδίζει προς την ολοκλήρωση της έβδομης σεζόν του στη Μαδρίτη, αλλά κανένας δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά ότι το μέλλον του ανήκει στην ισπανική πρωτεύουσα και η καρδιά του στη Ρεάλ. Άλλωστε, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη η Marca τοποθέτησε από τώρα τον... εκρηκτικό μηχανισμό που φέρνει τον Παναθηναϊκό έτοιμο να τον αποκτήσει. Και αυτόν και τον Μάριο Χεζόνια

Και με την αφορμή του ισπανικού δημοσιεύματος, η ανάμνηση των δηλώσεων του Έντι Ταβάρες στην κάμερα του Sportal από το προ μηνός παιχνίδι της Ρεάλ στην έδρα του Παναθηναϊκού, ήρθε στην επιφάνεια.  

«Απόλαυσα την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ», είχε πει για ένα ματς που οι «πράσινοι» αντιστάθηκαν μέχρι ενός σημείου αλλά τελικά η Ρεάλ επικράτησε με 90-78. «Ήταν πολύ ωραίο το αίσθημα να παίζω απέναντι στον Παναθηναϊκό. Απολαμβάνω αυτά τα ματς κόντρα σε αυτούς του οπαδούς. Είναι ωραίο να βλέπω το γήπεδο γεμάτο και ήταν ευλογία για μένα που βρέθηκα εδώ», είχε σημειώσει. 

Έντι Ταβάρες, η... επιστροφή: Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης θύμισε «ποιος είναι» και «τι μπορεί να κάνει» (vid)
EUROLEAGUE

14:25 - 12.01.2024

Έντι Ταβάρες, η... επιστροφή: Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης θύμισε «ποιος είναι» και «τι μπορεί να κάνει» (vid)

Έψαχνε εδώ και εβδομάδες μία εντυπωσιακή εμφάνιση και ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης, τη μέρα που συνάντησε την Βαλένθια, με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ εξήγησε με πράξεις πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ψηλός. Ειδικά όταν η ομάδα του τον έχει ανάγκη...

Τέλος, είχε αναφερθεί και στον Ολυμπιακό, τον οποίο επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης έχει νικήσει και ο Ταβάρες κατέληξε πως «ειδικά στο ΣΕΦ, αν και είμαι επτά χρόνια στην ομάδα δεν είχα πάρει νίκη. Επιτέλους πήρα την πρώτη μου! Γενικά είναι δύσκολο να νικάς τις ελληνικές ομάδες και είμαι χαρούμενος που φέτος τα καταφέραμε». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!