Έντονος προβληματισμός στην ΑΕΚ, κριτήριο για όλους τα ματς με Χάποελ Χολόν

Έντονος προβληματισμός στην ΑΕΚ, κριτήριο για όλους τα ματς με Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 23:16 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL κόντρα στον Προμηθέα, με τον προβληματισμό να είναι κάτι παραπάνω από έντονος τόσο για την εικόνα, όσο και για τα αποτελέσματα, με τη συνέχεια να είναι κομβική.

Με το καλημέρα η ΑΕΚ μπαίνει σε πρόβλημα και στο BCL σε μια διοργάνωση την οποία έχουν σημαδέψει άπαντες στην ομάδα όσον αφορά μια πορεία μέχρι το τέλος του δρόμου. Και το τελικό 80-79 που έφερε την ήττα για την Ενωση από τον Προμηθέα κάνει τα πράγματα αρκετά ζόρικο ήδη.

Αυτό γιατί το παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Χολόν στην Ουγγαρία αποκτά χαρακτήρα τελικού προκειμένου να μην χαθεί το τρένο της πρόκρισης από νωρίς στη διοργάνωση

Όλα αυτά σε μια περίοδο πολύ άσχημη για την ΑΕΚ, καθώς η μία ήττα διαδέχεται την άλλη. Η Ένωση δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα μέσα στο 2024, μετρώντας 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια τον τελευταίο μήνα. Και λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία παιχνίδια του 2023 τότε το κοντέρ γράφει 6 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια.

Γίνεται προφανές λοιπόν πως η κατάσταση που περνάει η ομάδα βάζει πίεση στον Ζοαν Πλάθα ώστε να ανατρέψει το κλίμα που υπάρχει και να επαναφέρει την Ένωση στον δρόμο των επιτυχιών. Διότι αν δεν αλλάξει άμεσα το κλίμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για την ΑΕΚ που βλέπει τη σεζόν να εξελίσσεται εφιαλτικά.

Απρόοπτο με Χολ στην ΑΕΚ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:25 - 23.01.2024

Απρόοπτο με Χολ στην ΑΕΚ

Ο Λάνγκστον Χολ αποχώρησε από την αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ για τη φάση των «16» του BCL και στην Ένωση υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

Στον ορίζοντα υπάρχει το παιχνίδι με την Καρδίτσα εκτός έδρας, με την ομάδα της Θεσσαλίας να μετράει 4 νίκες εντός έδρας σε ισάριθμα παιχνίδια. Κάτι που ανεβάζει ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας για μια ΑΕΚ που καίγεται για νίκη προκειμένου να μην υπάρξουν εξελίξεις.