Εντός με Λαύριο ο ΠΑΟΚ, «μάχες» παραμονής σε Ρόδο και Καρδίτσα

Χάρισον

Εντός με Λαύριο ο ΠΑΟΚ, «μάχες» παραμονής σε Ρόδο και Καρδίτσα

Sportal newsroom 09:35 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει αντίδραση για την ήττα στο BCL και υποδέχεται το Λαύριο (17:15) την ώρα που ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας (18:00) και η Καρδίτσα το Μαρούσι (20:15) σε αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον για την παραμονή στην κατηγορία.

Η δράση στην Stoiximan Basket League συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να κρίνουν πολλά όσον αφορά την παραμονή.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την Τόφας για το BCL, υποδέχεται το Λαύριο με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να έχει στη σύνθεσή του και τον Τζάστιν Άλστον, που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι. Ο Φώτης Τακιανός θέλει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια για μια θέση στην εξάδα.

Στη Ρόδο ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν προβλήματα με απουσίες και θα παλέψουν για τη νίκη.

Στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης», η Καρδίτσα υποδέχεται το Μαρούσι και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου μετράει 3 διαδοχικές νίκες, που την έχουν βοηθήσει να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία, την ώρα που το σύνολο του Γιώργου Λιμνιάτη θέλει την εκτός έδρας νίκη για να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση παραμονή.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

ΑΕΚ - Άρης 91-93

Προμηθέας - Περιστέρι 75-81

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

ΠΑΟΚ - Λαύριο (17:15)

Κολοσσός Ρόδου - Απόλλων Πάτρας (18:00)

Καρδίτσα - Μαρούσι (20:15)

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (20:15)