Ημέρα εκλογών στην ΕΟΚ

ΕΟΚ

i

ΕΟΚ / © Intime

Ημέρα εκλογών στην ΕΟΚ

Sportal newsroom 09:47 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 15.09.2024

Η 15η Σεπτεμβρίου είναι μέρα με μεγάλη σημασία για την ΕΟΚ, καθώς διεξάγονται εκλογές, με τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα να κοντράρονται για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Συνέχιση της υπάρχουσας κατάστασης ή νέα εποχή; Η Κυριακή είναι μέρα με μεγάλη σημασία για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς διεξάγονται οι -ηλεκτρονικές- εκλογές στην ΕΟΚ.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας είναι δύο: ο Βαγγέλης Λιόλιος που μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του κουμανταδόρου του ελληνικού μπάσκετ και ο Παναγιώτης Φασούλας, που με την στήριξη του Γιάννη Μπουρούση και άλλων ανθρώπων του μπάσκετ, μέσα από την παράταξη «Πρώτα το μπάσκετ», θέλει να φέριε νέα εποχή στην Ομοσπονδία.

Οι δύο μονομάχοι διεκδικούν και τη θέση του εκπροσώπου της ΕΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν 43 υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ, ενώ έξι υποψήφιοι έχουν θέσει εαυτόν για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά εντός της ημέρας, με τις κάλπες να ανοίγουν στις 12:00 και να κλείνουν στις 18:00.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!