Το «ευχαριστώ» της ΕΟΚ στον Γιάννη Καλαμπόκη

Το «ευχαριστώ» της ΕΟΚ στον Γιάννη Καλαμπόκη

Sportal newsroom 11:22 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 25.08.2024

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε από την θέση του head coach της Εθνικής Παίδων και η ΕΟΚ τον ευχαρίστησε για την παρουσία και τη συνεισφορά του στο εγχείρημα της «γαλανόλευκης».

Έπειτα από ένα γεμάτο καλοκαίρι, σε όλα τα επίπεδα, ο Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Παίδων. Ο Έλληνας προπονητής γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω δήλωσής του.

Μία μέρα αργότερα η ΕΟΚ ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή, εστιάζοντας στο ήθος και την σκληρή δουλειά του καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον γαλανόλευκο πάγκο.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Παίδων
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

14:35 - 24.08.2024

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Παίδων

Με μία ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιάννης Καλαμπόκης ενημέρωσε για τη αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας των Παίδων, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Eurobasket U16.

Η ΕΕΟΚ με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Το ΔΣ της ΕΟΚ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος και ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος μετά από πολυετή παρουσία στις Εθνικές ομάδες αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης πρόσφερε με συνέπεια και ηθικές αρχές της υπηρεσίες του, είχε ουσιαστική συμβολή στην πρόοδο και την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος και ολοκλήρωσε την πορεία του με την απόλυτα θετική παρουσία της Εθνικής παίδων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με επιτυχίες στους στόχους που θα θέτει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!