Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη μέρα διεξαγωγής της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη μέρα διεξαγωγής της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου

Sportal newsroom 13:11 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

Την ενάτη Αυγούστου αποφάσισε η Ελληνική Ομοσπονδία ως τη μέρα που οι εγχώριες λίγκες -πλην της Basket League- θα διεξάγουν τις κληρώσεις και θα παρουσιαστεί το καλεντάρι και του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και των Α1, Α2 Γυναικών.

Στον πικ της τουριστικής περιόδου και συγκεκριμένα στις 9 του Αυγούστου η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως θα διεξάγει τις κληρώσεις της για τα εθνική πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, θα καθοριστεί το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα των εγχώριων λιγκών, αλλά και των κυπέλλων. 

Πιο συγκεκριμένα θα προκύψουν τα καλεντάρια των Elite League, National League 1, National League 2, δηλαδή της Α2, της Β' και της Γ' εθνικής, όπως επίσης και των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Γυναικών, αλλά και τα Κύπελλα Ελλάδας, τόσο στην κατηγορία των ανδρών, όσο και στην αντίστοιχη των γυναικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς και το Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2023/24. 

Κουζμίνσκας: «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και να δουλέψω ξανά με τον Πλάθα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:42 - 25.07.2023

Κουζμίνσκας: «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και να δουλέψω ξανά με τον Πλάθα»

Αυτόν τον καιρό προπονείται στη Λιθουανία, ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ασία και το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με δηλώσεις του δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη νέα του συνεργασία με τον Χουάν Πλάθα και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf), ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση ηλεκτρονικά από το basket.gr».