Επικός Λεσόρ στο Sportal Euroleague Show: «Θέλω 2-3 ώρες για να στεγνώσει το μαλλί μου» (vid)

Κώστας Σωτηρίου 00:25 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.08.2024

Ο Ματίας Λεσόρ είχε κέφια με το πέρας του αγώνα κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια και μιλώντας στην κάμερα του Sportal Euroleague Show εξήγησε πως χρειάζεται 2 με 3 ώρες για να στεγνώσει το μαλλί του.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει στην φετινή Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να φτάσει σε ακόμα μια νίκη, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Βίρτους Μπολόνια. Ο Ματίας Λεσόρ είχε στην κάμερα του Sportal, μετά την καθοριστική παρουσία του στο παρκέ, ωστόσο δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στάθηκε και στο χτένισμά του, για το οποίο χρειάζεται αρκετές ώρες.

Για το μαλλί του και πόσο χρόνο χρειάζεται για να στεγνώσει: «Χρειάζεται 2 με 3 ώρες για να είναι εντάξει και να στεγνώσει. Αύριο το πρωί θα είμαι εντάξει».

Για τη νίκη κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια: «Ήταν πολύ απογοητευτικό το πρώτο μέρος. Η Βίρτους είναι πολύ καλή ομάδα και έπρεπε να συνεχίσουμε. Ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών δεν τις καταλαβαίνω. Όπως το πέμπτο φάουλ μου. Πρέπει να μένω συγκεντρωμένος και να κρατάω καθαρό το κεφάλι μου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι συμπαίκτες μου είπαν ότι με χρειάζονται γιατί στο πρώτο 20λεπτο είχα 3 λάθη. Η Βίρτους είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και έπρεπε να δώσουμε τα πάντα στην άμυνα. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαι πιο ώριμος και πρέπει να έχω το καθαρό μυαλό για να αποδίδω».