Η Αρμάνι παρουσιάζει την Τρίτη (5/9) επίσημα τον Μίροτιτς!

Η Αρμάνι παρουσιάζει την Τρίτη (5/9) επίσημα τον Μίροτιτς!

Γιάννης Πάλλας 23:35 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 14.08.2024

Την Τρίτη (5/9) πραγματοποιείται η παρουσίαση του Νίκολα Μίροτιτς από την Αρμάνι Μιλάνο

Η επίσημη παρουσίαση του Νίκολα Μίροτιτς από την Αρμάνι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (5/9) σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μιλάνο. 

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ που... βασάνισε όλη την Ευρώπη μέχρι να καταλήξει στο ναό της μόδας και την ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστεί το απόγευμα ενώπιον των Ιταλών δημοσιογράφων.

Ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του 2022 στην Euroleague αναμένεται να... ανακριθεί για την τελική επιλογή του και να ερωτηθεί με πιο σκεπτικό προχώρησε στην προτίμηση του στην Αρμάνι. Γιατί, όλο το καλοκαίρι γύρισε όλη την Ευρώπη, ενώ απασχόλησε και τους «αιώνιους», χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Ημερολόγιο από τη Μανίλα, ημέρα 13η: Τώρα αρχίζει το πραγματικό μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο
FIBA WORLD CUP

22:26 - 04.09.2023

Ημερολόγιο από τη Μανίλα, ημέρα 13η: Τώρα αρχίζει το πραγματικό μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η ώρα των νοκ άουτ φτάνει και μαζί αναμένεται να δου΄με εκτός από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και αυτές που δίνουν διαφορετική αίγλη, με τον τρόπο τους, στη διοργάνωση.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα και προσπαθεί να αφομοιωθεί από την υπόλοιπη ομάδα, καθώς θα αποτελεί το πολυτιμότερο «γρανάζι» της ιταλικής μηχανής τη νέα χρονιά στην EuroLeague.