Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Τόμπκινς

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Τόμπκινς

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 17:36 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 14.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπου ένα μήνα λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μία πολύ ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα, με οψιόν ανανέωσης.

Την περσινή σεζόν, ο 33χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και σε 29 ματς στη VTB League ο Τόμπκινς είχε 9,3 πόντους και 4,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία δεν θα είναι έτοιμος πριν από τον Μάρτιο λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε εγκρίνει την προσθήκη του 33χρονου, έτσι ώστε να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του, αλλά πλέον θα χρειαστεί να περιμένει για να αποθεραπευτεί.

Ο Τρέι Τόμπκινς έκανε σπουδαία καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου αγωνίστηκε για επτά χρόνια κατακτώντας και την EuroLeague το 2018, ωστόσο τα τελευταία χρόνια λόγω τραυματισμών είχε χάσει μεγάλο μέρος της ενέργειας του.

Λαρεντζάκης ενόψει Βαλένθια: «Πολύ κομβικό ματς, να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα της Βαλένθια»
EUROLEAGUE

17:22 - 07.02.2024

Λαρεντζάκης ενόψει Βαλένθια: «Πολύ κομβικό ματς, να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα της Βαλένθια»

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στην Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού αλλά και το πόσο κομβική είναι η επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.