Επισκέψεις από παίκτες του Ολυμπιακού είχε η Ζάλγκιρις (vid)

O Ουόκαπ επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της Ζάλγκιρις

i

Zalgiris / X

Επισκέψεις από παίκτες του Ολυμπιακού είχε η Ζάλγκιρις (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 17:29 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Μήτρου Λονγκ, Ουόκαπ και Μπραζντέικις επισκέφθηκαν τους παίκτες της Ζάλγκιρις στο πρωινό «χαλάρωμα» των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζάλγκιρις και τρεις ερυθρόλευκοι που ήρθαν στην ομάδα του Πειραιά από αυτή του Κάουνας επισκέφθηκαν τους πρώην συμπαίκτες τους.

Μήτρου Λονγκ, Μπραζντέικις και Ουόκαπ έπιασαν... λιμάνι μέσω Κάουνας και δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους πρώην συμπαίκτες τους ώστε να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Ζάλγκιρις διακρίνεται ο Μήτρου Λονγκ ο οποίος μπήκε μέσα στα αποδυτήρια προκειμένου να χαιρετήσει τους μέχρι πριν λίγες μέρες συναθλητές του.

O Λεκαβίτσιους στο Sportal: «Ο Μήτρου-Λονγκ θα δείξει καλά πράγματα στον Ολυμπιακό» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

14:34 - 24.11.2023

O Λεκαβίτσιους στο Sportal: «Ο Μήτρου-Λονγκ θα δείξει καλά πράγματα στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στην κάμερα του Sportal και αποθέωσε τον Ναζ Μήτρου – Λονγκ, ενώ θυμήθηκε τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, σχολίασε την πορεία της Ζάλγκιρις και φυσικά απάντησε στις ερωτήσεις των αναγνωστών μας!

Μπραζντέικις και Ουόκαπ περίμεναν την αποστολή της λιθουανικής ομάδας στη φισούνα του ΣΕΦ, προκειμένου να αναπολήσουν τα όσα έζησαν παρέα στο Κάουνας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Παρασκευής