Επιστολή διαμαρτυρίας του Ηρακλή στην ΕΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου

Ηρακλής - Αίας

i

©Intime

Επιστολή διαμαρτυρίας του Ηρακλή στην ΕΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου

Νίκος Καλαμπάκας 17:19 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 14.08.2024

Ο Ηρακλής ζητάει να γίνει ο εκτός έδρας αγώνας κόντρα στην ομάδα του Αίαντα στο δικό του γήπεδο, αφού των αντιπάλων δεν έχει άδεια.

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ απέστειλε ο Ηρακλής, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση της Ομοσπονδίας να διεξαχθεί η αυριανή (24/2) αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου στην έδρα του αντιπάλου του, χωρίς κόσμο.

Το γήπεδο της ομάδας από τον Εύοσμο δεν έχει αδειοδοτηθεί και για τον λόγο αυτό ο Αίας αποφάσισε να διεξαχθεί η αναμέτρηση δίχως την παρουσία των φίλων των δύο ομάδων.

Το γεγονός έχει φέρει αντιδράσεις από τον Ηρακλή, που σε ανακοίνωσή του ζητάει ο αγώνας να γίνει στη δική του έδρα:

«Ο Γ.Σ. Ηρακλής προχώρησε σε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ για την απόφαση της διοίκησης του Αίαντα Ευόσμου να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι ήδη έχουν διεξαχθεί 11 αναμετρήσεις στο ΔΑΚ Ευόσμου, παρουσία θεατών.

Παράλληλα, ο Γ.Σ. ζητάει την ενεργοποίηση του άρθρου 19 παρ. 6 και 7 της Προκήρυξης του πρωταθλήματος, που προβλέπει αλλαγής έδρας, του αγώνα Αίας - Ηρακλής, προτείνοντας το αδειοδοτημένο Ιβανώφειο. Στην επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία κοινοποιήθηκε -μεταξύ άλλων- και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γίνεται αναφορά και στην διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Σύλλογος από τις αστυνομικές δυνάμεις σε σχέση με άλλες ομάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω υβριστικών συνθημάτων, στο οποίο οι αστυνομικοί ζήτησαν την αποχώρηση μέλους του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηρακλής και μία συγγενή αθλητή, διότι επιτρέπονταν 40 φίλαθλοι και ήταν συνολικά 42!

Και την ίδια στιγμή, στο ΔΑΚ Ευόσμου, διεξάγονται από την αρχή της χρονιάς αγώνες χωρίς άδεια, με την παρουσία εκατοντάδων θεατών».