«Επίθεση» του Μπάρκλεϊ στο NBA: «Προτίμησε τα χρήματα από τους οπαδούς»

Τσαρλς Μπάρκλεϊ

i

IMAGO / USA TODAY Network

«Επίθεση» του Μπάρκλεϊ στο NBA: «Προτίμησε τα χρήματα από τους οπαδούς»

Νίκος Καλαμπάκας 10:43 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 27.07.2024

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ πήρε θέση για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΝΒΑ, κατηγορώντας τη λίγκα για την επιλογή της να «μετακομίσει» στην Amazon.

Η νέα συμφωνία του ΝΒΑ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Τελευταίος που πήρε θέση είναι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ο οποίος κατηγόρησε τη λίγκα ότι προτιμάει το χρήμα από τους λάτρεις του αθλήματος.

Το ΝΒΑ πλέον θα προβάλλεται από την πλατφόρμα της AMAZON αφού η λίγκα έπειτα από τέσσερις δεκαετίες αποφάσισε να αποχωριστεί το ΤΝΤ και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ που εργάζεται εκεί ως σχολιαστής, σε δήλωσή του θέλησε να «καρφώσει» τη λίγκα.

«Ξεκάθαρα το ΝΒΑ ήθελε να φύγει από εμάς από την αρχή. Δεν είμαι σίγουρος πως το ΤΝΤ είχε ποτέ ευκαιρία. Το ΤΝΤ μάτσαρε τα χρήματα, αλλά το ΝΒΑ γνωρίζει πως η Amazon και όλες αυτές οι εταιρείες τεχνολογίας είναι οι μόνες πρόθυμες να πληρώσουν για τα δικαιώματα όταν διπλασιαστούν στο μέλλον. Το ΝΒΑ δεν ήθελε να τις νευριάσει.

H Warner Bros μήνυσε το NBA
NBA

09:26 - 27.07.2024

H Warner Bros μήνυσε το NBA

Μήνυση κατά του NBA υπέβαλε η εταιρεία Warner Bros η οποία έπειτα από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες έχασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της λίγκας.

Είναι στενάχωρη μέρα όταν οι ιδιοκτήτες και οι κομισάριοι διαλέγουν τα λεφτά και όχι τους οπαδούς. Είναι χάλια.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν εκεί τα τελευταία 24 χρόνια. Είναι οι καλύτεροι άνθρωποι και οι πιο ταλαντούχοι και αξίζουν τα καλύτερα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το ΝΒΑ και τους οπαδούς, τους καλύτερους οπαδούς στον αθλητισμό. Θα σας δώσουμε τα πάντα που έχουμε την επόμενη σεζόν», έγραψε ο πρώην μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ.

Tags: