Ο Αταμάν έκανε... Instagram: Η πρώτη του δημοσίευση και οι τρεις λογαριασμοί που ακολουθεί
i

© Euroleague Basketball

Ο Αταμάν έκανε... Instagram: Η πρώτη του δημοσίευση και οι τρεις λογαριασμοί που ακολουθεί

Γιώργος Γαβριλάκης 12:24 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 01.07.2024

Στα κοινωνικά δίκτυα κάνει βόλτες πλέον και ο Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και τρεις φορές κατακτητής της Euroleague έκανε λογαριασμό στο Instagram και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται... viral. Ποιες είναι οι πρώτες του κινήσεις στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν χρειάστηκε στην πραγματικότητα η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για να γίνει ένα είδος viral ο Εργκίν Αταμάν στο διαδίκτυο. Οι «πράσινοι» όμως, ήταν αυτοί που ενημέρωσαν το πλατύ κοινό πως ο Τούρκος προπονητής πλέον... σουλατσάρει και στο Instagram.

O Αταμάν ή πιο ιντερνετικά ο Atamania, όπως αναγράφει και στο επίσημο προφίλ του, μέσα σε λίγη ώρα συγκέντρωσε σχεδόν 4.000 ακολούθους, αν και έχει κάνει μόνο μία ανάρτηση, με ένα βίντεο από πανηγυρισμούς του μετά από σπουδαίες νίκες με τον Παναθηναϊκό.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Στην Ελλάδα ένοιωσα σαν Θεός - Ανυπομονώ να παίξω με τον Λορέντζο Μπράουν και στον Παναθηναϊκό»
EUROLEAGUE

11:56 - 01.07.2024

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Στην Ελλάδα ένοιωσα σαν Θεός - Ανυπομονώ να παίξω με τον Λορέντζο Μπράουν και στον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από την Ισπανία, εκεί όπου προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα -παρέα με τον Λορέντζο Μπράουν- για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε στην As και φυσικά δεν παρέλειψε να επικεντρωθεί στον Παναθηναϊκό.

Φωτογραφία προφίλ του είναι η πιο... αναγνωρίσιμη και χαρακτηριστική. Αυτή που έχει σφιγμένες τις γροθιές του, ενώ -προς το παρόν τουλάχιστον- ακολουθεί τρεις λογαριασμούς: Του Παναθηναϊκού, της Τουρκικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, μιας και είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά και έναν τρίτο που ονομάζεται Possible.

Πρόκειται για μία συμβουλευτική εταιρία, που συνήθως συνεργάζεται με αθλητές για την online παρουσία τους και ο Αταμάν ανήκει στη... οικογένειά της. Το ίδιο και οι επίσης Τούρκοι NBAers Τσεντί Οσμάν (ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς) και Ονουράλπ Μπιτίμ (ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς).