Ο Αταμάν αποκάλυψε το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού: «Δύο παίκτες θα φύγουν και άλλοι δύο θα έρθουν»
i

© Euroleague Basketball

Ο Αταμάν αποκάλυψε το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού: «Δύο παίκτες θα φύγουν και άλλοι δύο θα έρθουν»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:46 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 20.06.2024

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Fanatik, ο προπονητής του Παναθηναϊκού και τρεις φορές κατακτητής της Euroleague, Εργκίν Αταμάν μίλησε για την προοπτική να δουλέψει κάποια στιγμή στο NBA, ενώ αποκάλυψε τον καλοκαιρινό σχεδιασμό των «πρασίνων».

Λίγες μέρες πριν, κι αφού ήδη είχε ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία η σεζόν της ομάδας του, ο Εργκίν Αταμαν παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική As που περιέγραψε το πως... έστησε τον Παναθηναϊκό, που έφθασε μέχρι την κορυφή της Euroleague.

Τώρα, μίλησε στην τούρκικη Fanatik και πήγε την ιστορία ένα βήμα παραπέρα. Μίλησε για την προσπάθεια εν όψει της νέας σεζόν, που έχει ξεκινήσει ήδη σε επίπεδο σχεδιασμού. Μάλιστα, έκανε και μία μεγάλη αποκάλυψη!

«Το πολύ δύο παίκτες θα φύγουν και δύο θα έρθουν. Θα είναι σημαντικοί παίκτες, ο πρόεδρος Γιαννακόπουλος δεν θα φέρει απλούς παίκτες έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτούς που θα κάνουν τη διαφορά», είπε. Κι προφανώς ο ένας είναι ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει. Οπότε αναζητά έναν ακόμα, που θα παίζει κοντά στο καλάθι και θα ενισχύσει την front line των «πρασίνων».

Ο Μάριο Χεζόνια βάζει τέλος στις φήμες: «Θα είμαι στη Ρεάλ για πολύ καιρό ακόμα»
EUROLEAGUE

11:00 - 20.06.2024

Ο Μάριο Χεζόνια βάζει τέλος στις φήμες: «Θα είμαι στη Ρεάλ για πολύ καιρό ακόμα»

Η Μπαρτσελόνα έκανε την προσπάθειά της να «κλέψει» τον Μάριο Χεζόνια, δημιούργησε αναστάτωση στη Μαδρίτη, αλλά ο Κροάτης φόργουορντ ουσιαστικά έκλεισε το κεφάλαιο μετακίνησής του από την Ρεάλ.

Επίσης, θύμισε πως «έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ακόμα έναν χρόνο», ξεκαθαρίζοντας πως «φυσικά και είμαι ευχαριστημένος». Βέβαια εξήγησε πως «είμαι επαγγελματίας και στο μέλλον θα εκτιμηθεί η συνεργασία. Αν δεν θέλει η ομάδα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, τότε το καλοκαίρι του 2025 θα είμαι ελεύθερος».

Στην πραγματικότητα όμως, περιμένει πως ο Παναθηναϊκός θα του προτείνει νέο συμβόλαιο, αλλά «αν δεν συμβεί αυτό και έχω πρόταση από το NBA, τότε θα το σκεφτώ. Ξέρω ότι με παρακολουθούν άνθρωποι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο top επίπεδο στην Ευρώπη. Και δεν έχω πρόταση από το NBA, αλλά αν έρθει αυτή τότε θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και εκεί».