Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, o Σλούκας έβαλε μεγάλα σουτ»

Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, o Σλούκας έβαλε μεγάλα σουτ»

Απόστολος Μαυράκης 23:33 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 25.10.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ, δίνοντας βάση στα 3 πρώτα πολύ καλά δεκάλεπτα της ομάδας του, αλλά και στην πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα μεγάλο «διπλό» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας με 76-81 και τον Κώστα Σλούκα να βάζει στο τέλος κάποια κρίσιμα σουτ, οδηγώντας τους πράσινους στη νίκη.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την ηγετική εμφάνιση του Σλούκα, ενώ έκανε λόγο και για τρία πρώτα πολύ καλά δεκάλεπτα της ομάδας του:

«Στα πρώτα 3 δεκάλεπτα παίξαμε τέλειο μπάσκετ. Ελέγξαμε στο παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και χρησιμοποιήσαμε σωστά το πικ εν ρολ μας. Στην άμυνα κάναμε πολύ καλή δουλειά, ειδικά αντιμετωπίζοντας τον Μπόλντγουιν.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δώσαμε πολύ χώρο στον Κόλσον και κάναμε αρκετά λάθη. Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε να παίζει πολύ επιθετική άμυνα με ζώνη και μας έβγαλε εκτός ρυθμού.

Τέταρτος σε συμμετοχές στη Euroleague ο Σλούκας
EUROLEAGUE

23:07 - 25.10.2024

Τέταρτος σε συμμετοχές στη Euroleague ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας σημείωσε ένα ιδιαίτερο milestone στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, πιάνοντας στη τέταρτη θέση των συμμετοχών καριέρας στη Euroleague τον Παούλιους Γιανκούνας στις 392.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Φενέρμπαχτσε είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αφού πέρασε μπροστά με 5 πόντους μέσα στο γήπεδο της, προβάδισμα που ήταν μεγάλο. Στο συγκεκριμένο σημείο ο Σλούκας βγήκε μπροστά ως ηγέτης και έβαλε δύο καλάθια με τα οποία πήραμε ξανά τον έλεγχο του ματς. Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν τόσο καλό για εμάς».