Η πρώτη αντίδραση του Εργκίν Αταμάν στην πρόταση ανανέωσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Η πρώτη αντίδραση του Εργκίν Αταμάν στην πρόταση ανανέωσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Sportal newsroom 16:10 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 17.07.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια τον Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Τούρκος τεχνικός αντέδρασε αμέσως θετικά.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν σαρωτικός τη σεζόν 2023-24. Από τη 17η θέση ένα χρόνο νωρίτερα, επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στην κορυφή της EuroLeague, κατακτώντας το 7ο αστέρι της ομάδας, ενώ κατάφερε να στεφθεί και Πρωταθλητής Ελλάδας επιστρέφοντας από το 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αρχιτέκτονας αυτού του οικοδομήματος δεν είναι άλλος από τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός άλλαξε επίπεδο τους Πράσινους και με τη νοοτροπία νικητή που διαθέτει τους οδήγησε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μετά από αυτή την ονειρική σεζόν η όρεξη όλων στον Παναθηναϊκό έχει ανοίξει για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Και ειδικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε δημόσια την επιθυμία του να επιβραβεύσει τον Αταμάν για όσα άλλαξε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά παράλληλα να φροντίσει πως θα τον διατηρήσει στο κορυφαίο επίπεδο και τα επόμενα χρόνια.

Ο διοικητικός ηγέτης του «Επτάστερου» προανήγγειλε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον πιο πετυχημένο προπονητή της Ευρώπης τα τελευταία 6 χρόνια, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Όταν βάζεις στόχο τα 5 σερί Ευρωπαϊκά αλλά και τo να ξεπεράσεις την Ρεάλ, πέρα από το να «κλειδώσεις» όλους τους αθλητές που χρειάζεσαι, πρέπει να κάνεις τον Μαέστρο κάτοικο Αθηνών για τα αντίστοιχα χρόνια», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Εργκίν Αταμάν, μάλιστα, εμφανίζεται θετικός, μιας και η πρώτη του αντίδραση ήταν να κάνει «like» στην ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του επίσημου λογαριασμού που διαθέτει πλέον και ο ίδιος στα social media.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: