Αταμάν για τις απουσίες: «Γι' αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ - Ο καλύτερος point guard της EuroLeague ο Σλούκας»

Αταμάν για τις απουσίες: «Γι' αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ - Ο καλύτερος point guard της EuroLeague ο Σλούκας»

Ηλίας Λαλιώτης 15:02 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 24.10.2024

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έψαξε για δικαιολογίες κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (25/10, 20:45) τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε με πολλά προβλήματα για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Παρασκευή (25/10, 20:45) θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, οι Ντίνος Μήτογλου και Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν στην Αθήνα, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις ταξίδεψε με πρόβλημα στη μέση και είναι αμφίβολος.

Ο Εργκίν Αταμάν, ωστόσο, δεν στάθηκε σε αυτά τα προβλήματα στις δηλώσεις που έκανε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λέγοντας πως για αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο ρόστερ φέτος, ενώ αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός:

Για την αναμέτρηση με τη Φενέρ: «Η Φενέρμπαχτσε έχει εξαιρετική απόδοση στην εκκίνηση της σεζόν. Έχασαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο τελευταίο εντός έδρα ματς, αλλά πήραν μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό και την Εφές. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, φυσικά έχουμε και τα προβλήματα με τα φόργουορντ μας με σημαντικούς παίκτες που έχουν προβλήματα υγείας. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα στο ξεκίνημα της χρονιάς: «Όπως και την περασμένη σεζόν ο Σλούκας στο ξεκίνημα είχε πρόβλημα τραυματισμού. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα βρει την πραγματική του απόδοση γιατί είναι για μένα ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε και την περασμένη σεζόν, που ήταν ο MVP του Final Four».

Για τα ψηλά γκαρντ της Φενέρ: «Κάθε τακτική έχει διαφορετικά προβλήματα, αλλά είμαστε άνετοι όταν παίζουμε με 3 γκαρντ. Παίξαμε πολλά παιχνίδια και πέρσι με 3 γκαρντ. Τώρα έχουμε πρόβλημα με 3 παίκτες, με προβλήματα υγείας, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε ένα από τα πάουερ φόργουορντ μας στη θέση 3 και θα το λύσουμ».

A STATE OF MIND: «Η... καθόλου τυχαία Ζάλγκιρις και η ιστορική της ανατροπή στο Μιλάνο» (vid)
EUROLEAGUE

13:22 - 24.10.2024

A STATE OF MIND: «Η... καθόλου τυχαία Ζάλγκιρις και η ιστορική της ανατροπή στο Μιλάνο» (vid)

To Sportal σας παρουσιάζει την... επιστροφή του A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians». Μία κατάσταση του μυαλού που επαναφέρει στην επιφάνεια ιστορίες της Euroleague από το παρελθόν και το παρόν. Ο Κώστας Σωτηρίου λίγο πριν την δεύτερη μέρα δράσης ξεκινά τις αφηγήσεις του με το... φαινόμενο της Ζάλγκιρις.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό και σημαντικό στην Euroleague. Την προηγούμενη σεζόν χάσαμε στην έδρα της Φενερμπαχτσέ και τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ και στο Final Four. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρμπαχτσε. Μετά το παιχνίδι θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».