Ο Αταμάν θα υπογράψει αυτόγραφα για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Έργκίν Αταμάν

i

© Intime

Ο Αταμάν θα υπογράψει αυτόγραφα για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Ηλίας Λαλιώτης 15:29 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 16.09.2024

Πρωτοφανής η αγάπη του κόσμου για τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο, ανάγκασε τον Αταμάν να βρεθεί στο λόμπι του ξενοδοχείου προκειμένου να μοιράσει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο, εκεί όπου δίνει σειρά φιλικών προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη της νέας σεζόν και οι φίλοι της ομάδας στο νησί, δίνουν τον δικό τους... τόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος στην ομάδα είναι πρωτοφανής και έτσι, ο κόουτς Αταμάν ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα 16/9 θα βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα!

Ο Τούρκος προπονητής δεν πρόλαβε μετά τον αγώνα με την Μπάγερν να φωτογραφηθεί με τον κόσμο και έτσι αποφάσισε να το κάνει μια μέρα μετά, σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας του.

Η ενημέρωση του ΠΑΟ αναφέρει:

Η αγάπη που δείχνει η Κύπρος στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι απερίγραπτη. Γι’ αυτόν το λόγο και κατόπιν δικής του επιθυμίας, ο Εργκίν Αταμάν θα βρίσκεται σήμερα (16/9), από τις 16:30 έως τις 17:30, στο λόμπι του ξενοδοχείου Hilton Nicosia (@hiltonnicosia), προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας. Σας ευχαριστούμε!