Αταμάν: «Αν είναι όλα καθαρά θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Αταμάν: «Αν είναι όλα καθαρά θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 23:15 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 10.06.2024

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα επέστρεφε στη διεκδίκηση της νίκης και υπογράμμισε πως αν όλα είναι καθαρά ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα.

Σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας του, αλλά και την ένταση του αγώνα εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν, με το πέρας του Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως για πρώτη φορά στη σειρά των τελικών τα πάντα ήταν καθαρά, ενώ υπογράμμισε πως αν όλα κυλήσουν καθαρά μέχρι το τέλος, το «τριφύλλι» θα κάνει την ανατροπή και θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Μιλώντας με το πέρας του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Τούρκος κόουτς είπε: «Προφγαώς ο Ολυμπιακός θα επέστρεφε, όπως έκανε στο ΣΕΦ. Τα απάντα ήταν καθαρά απόψε για πρώτη φορά και αυτό πρέπει να γίνει και στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Ήμασταν πίσω με 2-1 κόντρα στην Μακάμπι και καταφέραμε να επιστρέψουμε και πήραμε τον τίτλο. Θέλουμε τα πάντα να είναι καθαρά στη συνέχεια για να επιστρέψουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν είναι όλα καθαρά θα πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος».

Ναν και Λεσόρ κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό και επιστροφή στο ΣΕΦ για τη μάχη του τίτλου!