«Απάντηση» και από Αταμάν για Σλούκα: «Απλά παρακολουθήστε» (pic)

«Απάντηση» και από Αταμάν για Σλούκα: «Απλά παρακολουθήστε» (pic)

Sportal newsroom 19:42 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 25.07.2024

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα ο Εργκίν Αταμάν αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και το impact του στο παρκέ, επισημαίνοντας πως δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας, αλλά η ίδια η ιστορία.

Η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Πέμπτης είχε πολλά θέματα προς συζήτηση και ένα εξ αυτών ήταν και η αποχώρηση του Κώστα Σλούκα, για τον Παναθηναϊκό. Για πρώτη φορά, μετά την αποχώρηση του Έλληνα γκαρντ από τον Πειραιά, οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήραν θέση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Για το θέμα του Κώστα λοιπόν! Είναι ένας αθλητής που ο Ολυμπιακός του έδωσε τα πάντα. Τον πήραμε παιδάκι από τον Μαντουλίδη, τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε. Νομίζω η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής, ίσως είχε μπερδευτεί ή πιεστεί από κάποιον.

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»
EUROLEAGUE

15:51 - 25.07.2024

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, ειδικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως «μάλλον βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν».

Αυτά που είπε είναι εκτός λογικής, σαν είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ. Ούτε για το τι έγινε εκεί (σ.σ στο ραντεβού), ούτε μετά. Ο ίδιος ήρθε σε μια συνάντηση, καθυστερημένη ενδεχομένως με δική του υπαιτιότητα, μιλήσαμε τέσσερις σε καλό κλίμα, κατέβηκε κάτω, εκεί ήσασταν όλοι και τον περιμένατε. Σας είπε πως έγινε μια επικοιδομητική συζήτηση, μετά από 1-2 μέρες αποχώρησε, έκανε δήλωση πως ο σεβασμός από εμένα και τον Παναγιώτη δεν επιβλήθηκε, αλλά εμπνεύστηκε. Αυτή ήταν η δήλωση όταν έφυγε και από τότε δεν ξανασχοληθήκαμε μαζί του. Δεν έγινε καμία επαφή, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική. Δεν έγινε κάτι άλλο, τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό... δεν στέκουν, φαντάζομαι ήδη θα το έχει μετανιώσει».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο αδελφός του Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να συνυπογράψει και να προσθέσει πως «ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα, ώστε να βγει να κάνει μια τέτοια δήλωση. Προσέφερε, είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος υποτιμάει τον εαυτό του με το να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Απαξιώνει τη δική του ιστορία, αυτό πρέπει να σκεφτεί. Εμείς ποτέ δεν κάναμε τοποθέτηση εναντίον του Σλούκα από τη στιγμή που έφυγε και μετά. Και σε όσα παιχνίδια ήρθε, δεν πιστεύω πως έγινε και κάτι το ιδιαίτερο. Ίσα ίσα, ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο στους τελικούς. Ο Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε μια επαγγελματική επιλογή, από εκεί και πέρα οι δηλώσεις αυτές μόνο τον ίδιο υποτιμούν, την δική του προσπάθεια και ιστορία. Εμείς δεν έχουμε κάποιο άλλο σχόλιο».

Ο Εργκίν Αταμάν σήκωσε το... γάντι και απάντησε στα όσα ειπώθηκαν για τον πλέι μέικερ της ομάδας του. Ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων» υπογράμμισε πως ο Σλούκας δεν είναι μέρος της ιστορίας, αλλά η ίδια η ιστορία, ενώ στάθηκε στο πνεύμα νικητή που τον διέπει όλα αυτά τα χρόνια.

«Όχι μόνο μέρος μιας ιστορίας. Είναι η ιστορία. Εάν έχεις τον Σλούκα στην σωστή ομάδα, θα απολαύσεις νέα τρόπαια. Απλά παρακολουθήστε», ήταν το μήνυμα του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού.