Ερνανγκόμεθ: «Η επιθυμία για νίκη του Γιαννακόπουλου με έκανε να αφήσω το ΝΒΑ - Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγαπάει την ομάδα μέχρι... θανάτου» (vid)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο ΟΑΚΑ

Ερνανγκόμεθ: «Η επιθυμία για νίκη του Γιαννακόπουλου με έκανε να αφήσω το ΝΒΑ - Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγαπάει την ομάδα μέχρι... θανάτου» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 14:08 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 14.08.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για τις πρώτες του στιγμές στην Αθήνα, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην τεράστια επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ αποθέωσε τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Τις προηγούμενες μέρες ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρέθηκε στην Ελλάδα και πήρε μια πρώτη «γεύση» από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του. Η υποδοχή που του επεφύλασαν στο αεροδρόμιο, άλλωστε είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξεχάσει, όπως παραδέχτηκε και σε δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως θα το θυμάται για πάντα.

Παράλληλα στάθηκε στην παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και τη μεγάλη επιθυμία του για επιτυχία, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Εργκίν Αταμάν, τον οποίο χαρακτήρισε προπονητή-νικητή.

Όσα είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:

Για το πώς νιώθει που θα παίζει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν: «Νιώθω εξαιρετικά, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να παίξω εδώ να δω τους οπαδούς να... τρελαίνονται και απλά να αγωνιστώ με αυτή την ομάδα!»

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος θέλει να κερδίσει πάση θυσία και αυτή η επιθυμία για νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ!»

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι ένας εκπληκτικός προπονητής, ένας νικητής. Ξέρει πώς να κερδίζει. Ήταν σε πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικές συνθήκες και νιώθω ότι θέλει να κερδίσει και εδώ!»

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την αγάπη που έλαβε: «Νιώθω ότι αγαπούν την ομάδα. Την αγαπούν μέχρι... θανάτου. Ακολουθούν την ομάδα οπουδήποτε ό,τι κι αν γίνει και αισθάνομαι ότι είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι που υπάρχουν! Μπορείς να το καταλάβεις και από το αεροδρόμιο. Νιώθω εξαιρετικά. Ακόμα κια ότνα υπέγραψα όλα τα μηνύματα, όλη η αγάπη που πήρα. Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στις ομάδες που αγωνιζόμουν. Είναι κάτι που θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή!»