Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Κάνααν

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Κάνααν

Sportal newsroom 12:19 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 19.06.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν άφησε τον Ολυμπιακό, αλλά όχι τα ερυθρόλευκα, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ομάδα άλλαξε, χρώματα όμως όχι. Ο Αϊζάια Κάνααν μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα για να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου την επόμενη διετία. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου και θα «ανταμώσει» με τους Μίλος Τεόντοσιτς και Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Κάνααν την τελευταία διετία βρέθηκε στο λιμάνι, αποτελώντας βασικό παράγοντα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και στις δύο πλευρές του παρκέ. Δημιούργησε εξαιρετική σχέση με τον κόσμο της ομάδας και αγαπήθηκε από αυτούς για τον τρόπο που αγωνιζόταν σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Η συμφωνία με τους πρωταθλητές της ABA Liga, που έρχονται από μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με 3 τίτλους εντός των συνόρων, έχει διάρκεια δύο ετών και θα κάνει τον Κάνααν ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας του Βελιγραδίου, η οποία στοχεύει στο να ξεφύγει από την μετριότητα και να διεκδικήσει μια θέση στα playoffs.

Η εμπειρία του Κάνααν στο υψηλό επίπεδο αναμένεται να βοηθήσει τον Αστέρα, καθώς την τελευταία διετία ο χαρισματικός σουτέρ αγωνίστηκε σε ισάριθμα Final 4 με τον Ολυμπιακό, μετρώντας και μία παρουσία σε μεγάλο τελικό, το 2023 στο μεγάλο ραντεβού του Κάουνας, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.