Λατρεία για τον Μακιντάιρ στο Βελιγράδι

Λατρεία για τον Μακιντάιρ στο Βελιγράδι

Νίκος Καλαμπάκας 17:52 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 16.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε σε εκδήλωση της ομάδας και οι φίλοι της αποθέωσαν κάποια από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε σε event της ομάδας στην περιοχή Μικρό Καλεμεγκντάν και οι φίλοι της ομάδας του Βελιγραδίου βρέθηκαν εκεί προκειμένου να συναντήσουν κάποια από τα είδωλά τους.

Μερικά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρόλευκων της Σερβίας βρέθηκαν εκεί, προκαλώντας ενθουσιασμό με την παρουσία τους.

Φίλοι του Ερυθρού Αστέρα έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Κόντι Μίλερ Μακιντάιρ, ο οποίος άφησε την Μπασκόνια για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Εκεί βρέθηκε και ο Μάικ Νταούμ που πήρε μια πρώτη γεύση από την αγάπη των οπαδών της νέας του ομάδας, όπως και ο νεαρός Κόστιτς.

Η νέα σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα ξεκινάει στις 20 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Βελιγραδίου θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Ντουμπάι BC στην πρεμιέρα της στην ABA League, ενώ οι παίκτες του Σφαιρόπουλου θα ριχτούν στη μάχη της Euroleague στις 4 Οκτωβρίου, κόντρα στην «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Παρί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!