Ο Ερυθρός Αστέρας αποδέσμευσε Χάνγκα, Τόμπκινς και Σμαρτ

Ο Ερυθρός Αστέρας αποδέσμευσε Χάνγκα, Τόμπκινς και Σμαρτ

Γιάννης Πάλλας 17:15 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 02.07.2024

Χώρισαν οι δρόμοι του Ερυθρού Αστέρα με τους Άνταμ Χάνγκα, Τρέι Τόμπκινς και Τζαβόντε Σμαρτ

Σε ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό προχωράει ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη νέα χρονιά έχοντας μεγάλες προσδοκίες ειδικά στην Euroleague.

Η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε την αποδέσμευση των Άνταμ Χάνγκα, Τρέι Τόμπκινς και Τζαβόντε Σμαρτ, που δεν θα είναι μέλη της ομάδας τη νέα σεζόν.

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι ο Άνταμ Χάνγκα, δεν θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο σύλλογος και ο παίκτης έληξαν αμοιβαία τη συνεργασία τους μετά το τέλος της σεζόν, και ο Άνταμ Χάνγκα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ταυτόχρονα, οι Αμερικανοί Τρέι Τόμπκινς και Τζαβόντε Σμαρτ δεν θα είναι μέρος της ομάδας τη νέα χρονιά» ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης της Σερβικής ομάδας.

Ο Χάνγκα αναμένονταν πως θα είναι εκτός ομάδας, ενώ έχει ήδη συνδεθεί με τη Μπανταλόνα που φαίνεται ότι αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 35χρονου Ούγγρου γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Άνταμ Χάνγκα πέρσι στην EuroLeague είχε 8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 20 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο σε 26 αναμετρήσεις.

Ο Τόμπσον ήθελε με κάθε τρόπο να αποχαιρετήσει τους Ουόριορς και «ονειρεύεται» δαχτυλίδι με τον Ντόντσιτς! (vid)
NBA

16:53 - 02.07.2024

Ο Τόμπσον ήθελε με κάθε τρόπο να αποχαιρετήσει τους Ουόριορς και «ονειρεύεται» δαχτυλίδι με τον Ντόντσιτς! (vid)

Ο Κλέι Τόμπσον έχοντας περάσει όλη την επαγγελματική του καριέρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αποφάσισε να αφήσει πίσω του την ομάδα, που τον ανέδειξε και κέρδισε μαζί της τέσσερα δαχτυλίδια, για να διεκδικήσει το πέμπτο με τους Ντάλας Μάβερικς.

Όσο για τους Τρέι Τόμπκινς και Τζαβόντε Σμαρτ αποκτήθηκαν στις αρχές του 2024, έμειναν πολύ λίγο καιρό στην ομάδα και μπορεί να πήραν τρεις τίτλους (Σερβικό πρωτάθλημα, Αδριατική Λίγκα και Κύπελλο Σερβίας), όμως οι ίδιοι είχαν μηδαμινή συμμετοχή στην προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.