Ο Ερ. Αστέρας νίκησε τη Χάποελ Τελ Αβίβ σε μεταξύ τους φιλικό

Τζόελ Μπολομπόι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Ερ. Αστέρας νίκησε τη Χάποελ Τελ Αβίβ σε μεταξύ τους φιλικό

Sportal newsroom 22:19 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 13.09.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε στη «Χάλα Πιόνιρ» με 82-74 της Χάποελ Τελ Αβίβ σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Σε ρυθμούς φιλικών αγώνων παραμένουν οι ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ, οι οποίες προετοιμάζονται ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία από τις ομάδες της Euroleague που έχει πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές και στοχεύει στα play offs.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει δυναμώσει και από τη στιγμή που θα είναι από την αρχή της χρονιάς στον πάγκο της ομάδας ο Έλληνας προπονητής, θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» σε επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Το πιο πρόσφατο φιλικό του Ερυθρού Αστέρα ήταν την Τρίτη (10/09) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τους Σέρβους να γνωρίζουν την ήττα με 87-83, σε ένα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. Νωρίτερα ωστόσο, η ομάδα του coach Σφαιρόπουλου, είχε παίξει κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Με κορυφαίο τον Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ), οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 82-74 στη «Χάλα Πιόνιρ» σε ένα δυνατό παιχνίδι. Ένα φιλικό στο οποίο ο Πάτρικ Μπέβερλι, αποβλήθηκε με 5 φάουλ, δείγμα του ότι δεν είναι και ο πιο... ήρεμος χαρακτήρας εντός παρκέ.