«Έδεσε» Γκιεντράιτις ο Ερυθρός Αστέρας για δύο ακόμα χρόνια

«Έδεσε» Γκιεντράιτις ο Ερυθρός Αστέρας για δύο ακόμα χρόνια

Sportal newsroom 16:29 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 05.06.2024

Ερυθρός Αστέρας και Ρόκας Γκιεντράιτις θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ρόκας Γκιεντράιτις θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έως το 2026. Οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους, κάτι που φάνηκε και στην πράξη.

Ο Λιθουανός φόργουορντ έκανε μια μεστή σεζόν και αποτέλεσε όπλο στα χέρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου σε ABA Liga και Euroleague. Μάλιστα αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της ομάδας του στην επιστροφή της στην κορυφή της ABA Liga τη φετινή σεζόν. Κάτι που αναγνώρισε και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Ερυθρός Αστέρας και Γκιεντράιτις έδωσαν τα χέρια για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον χαρισματικό άσο να παραμένει κάτοικος Βελιγραδίου ως το 2026. Η εξέλιξη αυτή λύνει τα χέρια στον Σφαιρόπουλο προκειμένου να συνεχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, θέλοντας να κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική την ομάδα του.

Ο Ερυθρός Αστέρας έμεινε στα χαμηλά της Euroleague και τη νέα σεζόν ο στόχος είναι να παλέψει για μια θέση στην 10άδα. Ο Νεμπόισα Τσόβιτς είναι αποφασισμένος να δώσει στον Έλληνα τεχνικό όλα τα όπλα για να πετύχει, κάτι που φάνηκε με το... καλημέρα και την ανανέωση του Γκιεντράιτις.