«Έδεσε» τον αρχηγό του, Μπράνκο Λάζιτς, έως το 2026 ο Ερυθρός Αστέρας

«Έδεσε» τον αρχηγό του, Μπράνκο Λάζιτς, έως το 2026 ο Ερυθρός Αστέρας

Sportal newsroom 19:05 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 09.06.2024

Ερυθρός Αστέρας και Μπράνκο Λάζιτς θα πορευτούν μαζί μέχρι το 2026, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια.

Από το 2011 έως και σήμερα Μπράνκο Λάζιτς και Ερυθρός Αστέρας πορεύονται μαζί. Ο έμπειρος άσος τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 35χρονο άσο έως το 2026, σε μια εξέλιξη που φέρνει τον Λάζιτς να κλείνει 15ετία με την ερυθρόλευκη φανέλα των πρωταθλητών της ABA Liga.

Ο Λάζιτς είναι η ζωντανή ιστορία του Ερυθρού Αστέρα καθώς ήταν παρών σε κάθε μεγάλη στιγμή της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ως ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας. Κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα χρόνια, με την εξέλιξη αυτή επί της ουσίας να δείχνει πως ο Σέρβος άσος θα κλείσει την καριέρα του στο Βελιγράδι.

Ήδη άλλωστε ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον Ούρος Πλάβτσιτς, την ώρα που ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στο Βελιγράδι, αυτή τη φορά για λογαριασμό των ερυθρόλευκων.