Ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τον Ντόμπριτς και περιμένει την Βίρτους!

Ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τον Ντόμπριτς και περιμένει την Βίρτους!

Γιάννης Πάλλας 18:49 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 19.07.2024

Τα βρήκε με τον Όγκνιεν Ντόμπριτς ο Ερυθρός Αστέρας για την επιστροφή του, απομένει απλώς η αποδέσμευση του από την Βίρτους Μπολόνια

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ερυθρός Αστέρας και αυτή αφορά τον Όγκνιεν Ντόμπριτς, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

Από τη στιγμή που ο παίκτης συναντήθηκε με τον Νεμπόισα Τσόβιτς «ισχυρό άνδρα» της ομάδας του Βελιγραδίου το ζήτημα έκλεισε, ωστόσο απομένει η συγκατάθεση της Βίρτους Μπολόνια στην οποία ανήκει ο αθλητής, όσον αφορά την αποδέσμευση του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Meridian sport, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε σε όλα με τον Όγκνιεν Ντόμπριτς, όμως για να πέσουν οι υπογραφές στη συμφωνία θα πρέπει να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη η Βίρτους Μπολόνια με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο! Κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Μέσα στη σεζόν ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας Λούκα Μπάνκι δεν φάνηκε να εμπιστεύεται ιδιαίτερα τον Σέρβο άσο, γι’ αυτό και ο ίδιος θέλησε να αποχωρήσει αππό την ομάδα, προκειμένου να πάει κάπου όπου θα εκτιμούν την αγωνιστική του ποιότητα.

Οι Σέρβοι ξέρουν καλά πως θα πρέπει να περιμένουν λίγο τα επόμενα 24ωρα, ώστε να δώσουν το «Ο.Κ.» για την αποδέσμευση του από την Βίρτους Μπολόνια, προκειμένου να ανακοινωθεί στη συνέχεια από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς γνωρίζει καλά τα λημέρια στο Βελιγράδι, καθώς από το 2016 έως το 2023, κέρδισε το Πρωτάθλημα της Αδριατικής τέσσερις φορές, πήρε έξι εγχώρια πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ένα Super Cup.

Με την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από ένα... διάλειμμα ενός χρόνου στη Μπολόνια, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ιταλών και του Λούκα Μπάνκι θέλει να κάνει ένα restart υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου βοηθώντας την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Είναι ένας παίκτης με ποιότητα που θα αξιοποιήσει ο Έλληνας τεχνικός, προκειμένου να πάρει από εκείνον το 100%. Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, καθώς είναι ένας παίκτης της ομάδας βοηθάει ώστε να αποδώσει άμεσα το καλύτερο που μπορεί προς όφελος του συλλόγου.