Κόντρα για ένα... μπέρδεμα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ραζνάτοβιτς
i

© Ερυθρός Αστέρας

Κόντρα για ένα... μπέρδεμα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ραζνάτοβιτς

Ευτυχία Οικονομίδου 20:15 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 20.09.2024

Οι δηλώσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα προκάλεσαν την αντίδραση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όμως η σέρβικη ομάδα έβαλε τέλος στο μπέρδεμα που δημιουργήθηκε.

Πλήρη ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του Ερυθρού Αστέρα έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Βελιγραδίου αποκάλυψε ότι ο προϋπολογισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου φτάνει τα 20-22 εκατομμύρια ευρώ με τα 14.308.000 ευρώ να διατίθενται για τους μισθούς των παικτών.

Εκεί μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για την συνθήκη που επικράτησε με τον Νίκολα Τόπιτς που πήγε στο ΝΒΑ, όπου ανέφερε: «Το θέμα πήγε στο ΝΒΑ και ο Ερυθρός Αστέρας έλαβε 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, εκ των οποίων τα 200.000 δολάρια πήγαν στον ατζέντη του».

Ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Ο Τόπιτς πήγε στο NBA, ο Ερυθρός Αστέρας έλαβε 2 εκατομμύρια δολάρια. Από τα οποία 200.000 δόθηκαν στον μάνατζερ'.Αυτή η δήλωση είναι εντελώς εσφαλμένη! Δεν έδωσε τίποτα στον μάνατζερ και πλήρωσε 7.5% στη Μέγκα, το κλαμπ που ο Τόπιτς φόρεσε τη φανέλα του για το 72.2% των αγώνων της περσινής χρονιάς.7.5% x 2 εκατομμύρια = 150.000»

Έπειτα, ακολούθησε η ανακοίνωση από πλευράς Ερυθρού Αστέρα, όπου η σέρβικη ομάδα επιβεβαιώνει τα όσα ανήρτησε ο γνωστός ατζέντης προσδίδοντας τα όσα ειπώθηκαν σε ένα... μπέρδεμα μεταξύ των τιμολογίων για να μπει μια και καλή τέλος σε όλη την ιστορία που δημιουργήθηκε.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Σχετικά με τις εικασίες που εμφανίστηκαν στα social media μετά το συνέδριο του Ερυθρού Αστέρα και για την αποζημίωση για τον παίκτη Νίκολα Τόπιτς, ο πρόεδρος του συλλόγου Νεμπόισα Τσόβιτς θέλει να άρει κάθε αμφιβολία με την ακόλουθη δήλωση:

'Μπέρδεψα το ποσό για αποζωμίωση για έναν άλλον παίκτη. Αφού έλεγξα τα έγγραφα του συλλόγου διαπίστωσα ότι η Μέγκα πληρώθηκε 150.000 δολάρια καθαρά, δηλαδή 180.000 μεικτά σε ισοδύναμο δηνάριο στη μέση συναλλαγματική ισοτιμία της NBS για την συμφωνία για τον παίκτη, Νίκολα Τόπιτς. Βάζω ένα τέλος σε οποιαδήποτε περαιτέρω εικασία για το συγκεκριμένο θέμα'.

Σημείωση: Επισυνάπτεται το τιμολόγιο που κατέβαλε ο Ερυθρός Αστέρας στη Μέγκα για το ακαθάριστο ποσό των 180.000 δολαρίων σε ισοδύναμο δηνάριο».