Νέντοβιτς για Κάνααν: «Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό μου φαινόταν στριφνός»

Φωτ. IMAGO

Νέντοβιτς για Κάνααν: «Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό μου φαινόταν στριφνός»

Ευτυχία Οικονομίδου 22:53 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 02.09.2024

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τοποθετήθηκε για τον συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Αϊζάια Κάνααν, τονίζοντας πως είχε λάθος αντίληψη γι' αυτόν πριν τον γνωρίσει προσωπικά.

Σταθερά βήματα πραγματοποιεί στην προετοιμασία του ο Ερυθρός Αστέρας που παίρνει νίκες στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του με τον Αϊζάια Κάνααν να αφήνει το δικό του αποτύπωμα.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού ήρθε στην ομάδα της Σερβίας και θα συμπορευτεί με τον Νεμάνια Νέντοβιτς που παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και είχε σχηματίσει λανθασμένη άποψη για τον Κάνααν που έπαιζε τότε με τη φανέλα της Ούνικς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέντοβιτς:

«Ο Κάνααν μου φαινόταν στριφνός. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Ούνικς, μου έβαλε ένα τρίποντο μπροστά στο πρόσωπό μου και άρχισε να με κοροϊδεύει. Και τον θυμόμουν από τότε.

Τώρα που γνωριστήκαμε όμως, είναι πολύ θετικός και προσπαθεί να δημιουργήσει καλή επικοινωνία και με πειράζει γι' αυτό το περιστατικό. Είναι πολύ ωραίος τύπος και κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν τέτοιο τύπο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!