Για... δευτερόλεπτα έμεινε ελεύθερος ο Κάλινιτς: Αποδεσμεύτηκε από τη Μπαρτσελόνα και μονομιάς ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Για... δευτερόλεπτα έμεινε ελεύθερος ο Κάλινιτς: Αποδεσμεύτηκε από τη Μπαρτσελόνα και μονομιάς ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Γιώργος Γαβριλάκης 12:52 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 21.06.2024

Ο Νίκολα Κάλινιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του αμέσως μετά την αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα.

Η επιστροφή του Νίκολα Κάλινιτς στην πόλη και στην ομάδα που αγωνιζόταν πριν πάει στην Ισπανία ήταν αναμενόμενη. Μόνο που έγινε σε χρόνο... ρεκόρ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) η Μπαρτσελόνα, με σχετική ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα, αποχαιρέτησε τον Σέρβο φόργουορντ, ο οποίος τίμησε τη φανέλα της την διετία 2022-24.

«Ευχαριστούμε και καλή τύχη» ευχήθηκαν οι Καταλανοί στον αθλητή δημοσίως και μισή ώρα μετά η... τύχη τού χτύπησε την πόρτα. Αυτός της άνοιξε και μπήκε σε ένα γνώριμο μέρος.

Ο Ερυθρός Αστέρας τον έβαλε για τρίτη φορά στην οικογένειά του. Η πρώτη ήταν το 2014-15, μία χρονιά πριν πάει στην Φενέρμπαχτσε. με την οποία παρέα με τον κόουτς Ζέλικο Ομπράντβιτς και τον Κώστα Σλούκα κατέκτησαν την Euroleague το 2017. H δεύτερη ήταν τη σεζόν 2021-22, πριν φύγει για την Βαρκελώνη και τώρα το... καλό τριτώνει.

Η προσθήκη του Κάλινιτς είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η πρώτη ήταν αυτή του Αϊζέια Κάνααν από τον Ολυμπιακό, ενώ είχαν μεσολαβήσει οι ανανεώσεις συμβολαίων των Μίλος Τεόντοσιτς, Ρόκας Γκιεντράιτις και Μπράνκο Λάζιτς.