Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα παραδέχθηκε εμμέσως το ενδιαφέρον για Κάνααν

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα παραδέχθηκε εμμέσως το ενδιαφέρον για Κάνααν

Sportal newsroom 22:41 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 06.06.2024

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε για το μέλλον του Ερυθρού Αστέρα, με τον πρόεδρο του συλλόγου, βάσει των όσων είπε, να δείχνει ότι το ενδιαφέρον για τον Αϊζάια Κάνααν είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό!

Ο Ερυθρός Αστέρας, έστω και με αυτό τον παράδοξο τρόπο και χωρίς να ολοκληρωθεί ο δεύτερος τελικός, πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή Σερβίας, με την διοίκηση να ετοιμάζει αρκετές κινήσεις, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επαναφέρει τους Ερυθρόλευκους στην 8άδα της Euroleague.

Μάλιστα, αρκετές κινήσει έχουν ήδη ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος, βάσει τα λεγόμενά του, έδειξε πως οι φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Αϊζάια Κάνααν έχουν σοβαρή βάση!

«Ούρος Πλάβσιτς και Ρόκας Γκιεντράιτις είναι δεδομένοι, με τον Γιάγκο ντος Σάντος βρισκόμαστε στις λεπτομέρειες. Εδώ και έναν μήνα δουλεύουμε για τα ονόματα που ακούτε, θα υπάρξουν κι άλλες μεταγραφές για να ικανοποιήσουμε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο» είπε ο Νέμανια Τσόβιτς, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Θυμίζουμε πως τα δημοσιεύματα που «παίζουν» πιο πολύ το τελευταίο διάστημα είναι αυτά για τους Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Αϊζέια Κάναν και Νικόλα Κάλινιτς, με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα να αφήνει να εννοηθεί πως αποτελούν πραγματικές κινήσεις.