Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκινά δυναμικά το καλοκαίρι του: Κοντά σε συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ (vid)
i

© EuroLeague Basketball

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκινά δυναμικά το καλοκαίρι του: Κοντά σε συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:33 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 06.06.2024

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντιάιρ, σύμφωνα με το Basketnews, φεύγει από την Ισπανία και την Μπασκόνια και βρίσκεται λίγο πριν την οριστική συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έκανε κάποια αίσθηση, ούτε κάποια πρόοδο. Η Μπασκόνια έφθασε μέχρι τα Playoffs της Euroleague, κάτι το θετικό, αλλά αποκλείστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εντός της ισπανικής επικράτειας τερμάτισε στην ένατη θέση της κανονικής διάρκειας και δεν συμμετείχε καν στην post season!

Οι Βάσκοι σκοπεύουν να κάνουν αλλαγές στη σύνθεσή τους, ενώ προς το παρόν ψάχνουν για το νέο τους προπονητή. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποχώρησε και ο αντικαταστάτης του, όποιος κι αν είναι αυτός, θα έχει την τύχη να έχει τη νέα σεζόν μαζί του τον πρώτο σκόρερ της Euroleague για το 2023-24, δηλαδή τον Μάρκους Χάουαρντ, αλλά φαίνεται πως δίπλα του δεν θα είναι ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ.

Ο Νίκολα Τόπιτς έχει πρόβλημα στο γόνατο - Ίσως επηρεάσει τη θέση του στο NBA Draft (vid)
NBA

08:31 - 06.06.2024

Ο Νίκολα Τόπιτς έχει πρόβλημα στο γόνατο - Ίσως επηρεάσει τη θέση του στο NBA Draft (vid)

Ο τραυματισμός του Νίκολα Τόπιτς αφορά μερική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, κάτι πουθ επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος πάντως δεν θεωρεί πως ο 19χρονος Σέρβος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα θα υποχωρήσει θέσεις στον Draft της 27ης Ιουνίου.

Ο Αμερικανός γκαρντ που κατέγραψε στην rookie σεζόν του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κατέγραψε το μοναδικό ρεκόρ με triple double που δημιούργησε με 20 ασίστ (11 πόντους και 11 ριμπάουντ κόντρα στη Βιλερμπάν) έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αλλά έχει και buy out. Κάτι που, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketnews, ο Ερυθρος Αστέρας με χαρά θα τον πληρώσει και μάλιστα η ομάδα του Βελιγραδίου είναι έτοιμη να συμφωνήσει μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην πρώτη του σεζόν με την Μπασκόνια, ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είχε στην Ευρώπη 9,6 πόντους, 7,3 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ στα δύο ματς των Play In της Euroleague κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βίρτους Μπολόνια είχε 20 πόντους, 7,5 ασίστ και 7,5 ριμπάουντ. Ήταν ο κύριος λόγος που οι Ισπανοί μπήκαν στα Playoffs και εκεί αποκλείστηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης σε τρία ματς, στα οποία ο Αμερικανός είχε 14,7 πόντους, 8 ασίστ και 5,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

🔴 Ολυμπιακός πορθητής, έκανε το break στο ΟΑΚΑ και πήρε το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!