Τα απίστευτα κέρδη του Ερυθρού Αστέρα από τα εισιτήρια - Το ποσό που έχει εισπράξει ήδη
i

© EuroLeague Basketball

Τα απίστευτα κέρδη του Ερυθρού Αστέρα από τα εισιτήρια - Το ποσό που έχει εισπράξει ήδη

Γιώργος Γαβριλάκης 12:25 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Από τα διαρκείας ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη εμπλουτίσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με 3,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν υπολογιστούν και τα ημερήσια εισιτήρια το ποσό εκτινάσσεται πάνω από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Stark Arena του Βελιγραδίου... φοράει χρώματα ανάλογα με τον οικοδεσπότη. Πότε είναι μελανόλευκη, όταν παίζει εντός των τειχών της η Παρτίζαν και πότε είναι κατακόκκινη, όταν στο παρκέ βρίσκεται ο Ερυθρό Αστέρας

Μάλιστα, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» Σέρβων θεώρησαν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους για την στήριξη -παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει μόλις εννέα νίκες σε 23 αγώνες στην EuroLeague- αλλά η παρουσία τους στο γήπεδο είναι σημαντική σε δύο επίπεδα: Στην τόνωση του ηθικού των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. 

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη εξοικονομήσει 3,3 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας», ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή του ο σύλλογος, ενώ συμπλήρωσε πως «μέχρι στιγμής αν συνυπολογίσουμε και τα ημερήσια εισιτήρια για τους αγώνες, το ποσό εισπράξεων ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ».  

Πρόκειται δηλαδή για ένα νούμερο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου «πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο περσινό». Μάλιστα, υπάρχει η πρόβλεψη ότι στο τέλος της σεζόν, από τη συγκεκριμένη διαδικασία «θα προστεθούν συνολικά πάνω από 5 εκατομμύρια»

Ο Μίροτιτς έτοιμος για το come back! Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επανεμφανιστεί με την Μιλάνο
EUROLEAGUE

11:11 - 27.01.2024

Ο Μίροτιτς έτοιμος για το come back! Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επανεμφανιστεί με την Μιλάνο

Δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στη δράση και αυτό ορίζεται στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (31/1) στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Χρήματα βέβαια που σε μεγάλο μέρος τους θα καταλήξουν στο κράτος της Σερβίας, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας (όπως και η Παρτίζαν) βρίσκονται σε διακανονισμό για χρέη προς την Εφορία

🏀 Μόουζες Ράιτ, ο ψηλός που μπορεί να ορίσει τη σεζόν του Ολυμπιακού | Sportal Explainer

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!