Άλλαξε η έδρα στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

© Intime

Άλλαξε η έδρα στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι

Γιάννης Πάλλας 22:37 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 07.10.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα του Βελιγραδίου την 1η Νοεμβρίου

Το τουρνουά τένις ΟΠΕΝ του Βελιγραδίου που θα πραγματοποιηθεί στην Stark Arena «εκτόπισε» τον Ερυθρό Αστέρα για το παιχνίδι της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR που είναι προγραμματισμένο για την 1η Νοεμβρίου (20:00).

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα χρειαστεί να μετακομίσει στην Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα για ένα δεκαήμερο, καθώς στη Stark Arena από τις 2 έως τις 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το ATP Όπεν του Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί το τενιστικό court στην κεντρική αρένα και να απομακρυνθεί προσωρινά το παρκέ τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει εκείνο το διάστημα τον Παναθηναϊκό AKTOR (1/11, 20:00) και την Άλμπα Βερολίνου (7/11, 20:00) για την 7η και την 8η αγωνιστική της EuroLeague, αντίστοιχα στην Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζουν την FMP Βελιγραδίου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μάλιστα, το ίδιο θέμα αντιμετωπίζει και η Παρτίζαν, η οποία ωστόσο παίζει εκτός έδρας απέναντι σε Φενέρμπαχτσε (1/11, 19:45) και Παρί (7/11, 21:45) τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, με συνέπεια να αλλάξει γήπεδο μόνο για τις ημέρες που θα προπονηθεί στο Βελιγράδι.